2777
2789
عنوان

روز اول پریودمه ولی مجبورم برم حموم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 46 پست
چه حرفای کلیشه ایی میزنینخب مریودی تو حمام باعث کن شدن یکی دو روزه خون مریودی میشه ک این باعث جمع شد ...

من بیشتر از بیست ساله پریود میشم و همیشه تو پریودی حمام رفتم

تا حالا هم کیست نداشتم

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد 5 دقیقه دوش سرپایی مشکل نداره با آب گرم حموم کن اومدی بیرون بدنتو کامل خشک کن زیر شکمتو سشوار بگیر گرم بشه دردت نگیره 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

فقط سرتو بشور و زیر بغل. به شکمت آب نزن

این چندش بازیا چیه 

والا من از ۱۳ سالگی تا حالا همیشه موقع پریود رفتم حموم فقط تایم لش رو کم میکنم و و کلا ایستاده ام 

فقط تایم پریودم از ژل شست و شو استفاده نمیکنم همین مشکلی هم برام به وجود نیومده

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

تنبلی تخمدان میگیرن

کی گفتهههههههه؟

اصلا منبع علمی وجود نداره ک نشون بده ابی ک فقط با پوست برخورد داره باعث چنین چیزی میشه..بیماری های زنانه بدلیل عدم تعادل هورمون هست ک ربطی ب دوش نداره

من وقتی تو پریودی حموم طولانی داشته باشم دردم بدتر میشه و خونریزی شدیدتر سعی میکنم سریع تر کارمو بکن ...

اصلا حموم طولانی مدت نرو. صورت اب می کنه و خط خنده هات عمیق تر می شه 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چه حرفای کلیشه ایی میزنینخب مریودی تو حمام باعث کن شدن یکی دو روزه خون مریودی میشه ک این باعث جمع شد ...

حرفای کلیشه ای برا امثال شماهاس عزیزم ک چیزی ک از قدیم دهن ب دهن چرخیده رو بازگو میکنید

این چندش بازیا چیه والا من از ۱۳ سالگی تا حالا همیشه موقع پریود رفتم حموم فقط تایم لش رو کم میکنم و ...

برای شما پیش نیومده؛ اما برای خیلیا مشکل پیش اومده.

شما برو حموم رو غرق خون کن؛ به من ربطی نداره.

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
حرفای کلیشه ای برا امثال شماهاس عزیزم ک چیزی ک از قدیم دهن ب دهن چرخیده رو بازگو میکنید

شما هم حرفای بلاگرا رو زمزمه کن

من رو بدن خودم دیدم میگم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اصلا حموم طولانی مدت نرو. صورت اب می کنه و خط خنده هات عمیق تر می شه

تو اون ی ساعت مشغول شستن خودم نیستم فقط 

حموم‌رو میشورم همیشه بعد پریودی

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

تو اون ی ساعت مشغول شستن خودم نیستم فقط حموم‌رو میشورم همیشه بعد پریودی

🩷

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!