2777
2789
عنوان

دعوت به مصاحبه

128 بازدید | 16 پست

دوستان اگر کسی دعوت به مصاحبه دانشگاه بقیه الله شده یعنی اولویت های قبلش رو قبول نشده؟

آخه میگن که اول اونایی که این کدهای خاص رو زدن شرایط رو دارن دعوت میشن

ولی هنوز بطور کلی بررسی نکردن برای همه که ببینن شما قبولی یا نه...

درسته؟

مثلاً یه دانش آموز از کرمان گفت که با رتبه ۷۰۰۰ منطقه دو پزشکی بقیه الله دعوت به مصاحبه شده با اینکه پزشکی تعهدی کرمان رو قبلش گذاشته بوده است یعنی تعهدی قبول نشده؟

من رتبم ۷۷۰۰ منطقه دو هست استرس گرفتم 

کرمان پارسال تا رتبه ۱۰۵۰۰ هم تعهدی گرفته ولی امسال ظرفیت از ۱۶۷ شده ۱۱۳

بنظرتون من قبول میشم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلی استرس دارم و هر کسی یه چیزی میگه... بعضیا میگن قبول نشده بعضیا میگن شده💔

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

خیلی ربطی نداره ک بالایی ها رو آوردی یا نیاوردی

اسی ترازت چنده؟

برای پزشکی دعوت شدی؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خیلی ربطی نداره ک بالایی ها رو آوردی یا نیاوردیاسی ترازت چنده؟برای پزشکی دعوت شدی؟

من این کدهای خاص رو نزدم

همشهریم با رتبه ۷۰۰۰ که ترازش حدودا میشه ۸۹۰۰ پزشکی بقیه الله دعوت به مصاحبه شده 

اسی از کی خوندی برا کنکورچند مدت کلا خوندی پایه ات چطوری بود

من که عزیزم رتبم خیلی خوب نیست ۷۷۰۰ منطقه دو هست

ولی بخوام بگم پایم بد نبود از دهم یکم خوندم

دوازدهم جدی شدم مخصوصا از ترم اول به بعد 

من که عزیزم رتبم خیلی خوب نیست ۷۷۰۰ منطقه دو هستولی بخوام بگم پایم بد نبود از دهم یکم خوندمدوازدهم ج ...

رتبت که خیلی خوبه من هدفم همین حدوداست و خیلی ضعیفم تازگیا میخونم ولی با فیلم در کنارش تست امیدی ندارم

رتبت که خیلی خوبه من هدفم همین حدوداست و خیلی ضعیفم تازگیا میخونم ولی با فیلم در کنارش تست امیدی ندا ...

هدفت باید رتبه زیر ۵۰۰ باشه که زیر هزار بیاری که مثل من بلاتکلیف و حیران و لب مرزی نباشی...

از الان شروع کن و صد خودت رو برای رتبه زیر پانصد بذار

مثل من نباش که هدفم پزشکی تعهدی بود اونم آیا بیارم آیا نیارم و هرروز میمیرم و زنده میشم از استرس

هدفت باید رتبه زیر ۵۰۰ باشه که زیر هزار بیاری که مثل من بلاتکلیف و حیران و لب مرزی نباشی...از الان ش ...

امیدوارم همون چیزیو ک میخوای قبول شی 🌱

من اوضاعم خیلی داغونه پرستاری میخوام‌همونم نمیارم