2777
2789
عنوان

دیشب مردم و زنده شدم

233 بازدید | 11 پست

دخترم یک سالشه یه دختر سه ساله هم دارم چون خواهرش کوچیکه بهش گفتم اسباب بازی های ریزشو جمع کنه که خدایی نکرده نکنه توی دهنش دیشب که شام بچه هارو دادم رفتم ظرف هارو بزارم توی ماشین که یهو برگشتم دیدم دخترم کبود شده نفسش بالا نمیاد شوهرم چند بار زد پشتش یکدونه از این حلقه هایی که به بادکنک هلیومی میبندن کرده بود دهنش خداروشکر دراومد هر کاری هم کنی باز این بچه ها چندتا چیز ریز و خطرناک دارم دیگه به خدا نمیدونم چه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداذوشکر بخیر گذشته

خودت اولین فرصت دیت بکار شو هرچی اسباب بازی ریز و هرچی وسیله خطرناکه از دم دستشون جمع کن. هردوتاشون کوچولوان

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
به بچه سه ساله اسباببازی ریز نمی‌دن و برسه ی ساله بی فکری از خودتون یوده

اسباب بازی ریز که منظورم خونه ی بازیه از این عروسکی ها تازه اونم خیلی ریز نیست ولی من وایه احتیاط جمع کردم اوناروهم