2777
2789
عنوان

حتمی بایدتایپک مادرشوهرباشه خانما😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 45 پست
شکمم خیلی ناجوره چشم ازامروز شروع میکنم

عزیزم 

برنامه زیره هم خوبه 

فقط باید اشتراک بخری، البته قیمتی هم نداره

من با ورزش و زیره حدود ۲۵ کیلو کم کردم 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

جوونی کهههیکم ورزش کنی سریع اب میکنی

این مردا آدمو ازدنیاسیر میکنن من ۲۵ سالمه شوهرم ۴۱سال ولی بااین حال هی سرکوفت میزنه بخدا تعریف ازخودم نیس به جون بچم همه میگن قیافت خیلی خوشگله اززمان مجردیم همه دهنشون بازمی موند بدازبچه شکمم دراوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوونی کهههیکم ورزش کنی سریع اب میکنی

این مردا آدمو ازدنیاسیر میکنن من ۲۵ سالمه شوهرم ۴۱سال ولی بااین حال هی سرکوفت میزنه بخدا تعریف ازخودم نیس به جون بچم همه میگن قیافت خیلی خوشگله اززمان مجردیم همه دهنشون بازمی موند بدازبچه شکمم دراوردم

برا ده پانزده کیلو اضافه وزن میخوای عمل کنی  ؟

من خودم بعد زایمان ۹۲ بودم دو سالم هرچی تونستم خوردم ولی دقیقا از پارسال شهریور شروع کردم 

سفت و سخت هم نه ها یه روز رعایت میکردم یه روز پرخوری میکردم ولی الان ۷۷ ام 

صد در صد تو بهتر از من میتونی رعایت کنی رژیمتو 

کافیه کالری شماری کنی

کالری شمار زیره رو نصب کن بهت میگه باید چند کالری بخوری که لاغر بشی 

سه تا وعده اصلی و دو تا میان وعده بخور ، برنج فقط ۸ قاشق بخور میان وعده ها هم یدونه میوه یا مثلا یه لیوان شیر و یه خرما بخور 

فست هم بگیری چه بهتر 

یه برنامه ورزشی هم دانلود کن تو خونه ورزش کن 

روزی ۸ لیوان هم آب 

صد در صد موفق میشی

برای منم دعا کن بتونم رعایت کنم و حداقل به ۷۰ برسم

رژیم +ورزش

اندام عالی 

باید باید اینا روتین باشع ابن همه چربی برای یکماه نیست نتیجه سال‌های در خوری و تحرک نداشتنه 

شوهرت ک شر کوفت میرنع اگه اجازه باشگاه نمیدع دهنش رو گل بگیر عزیزم .بخاطر درد های بعدش ورزش کن 

من۷۰کیلوام ۲۱سالمه تنبلی تخمدان دارم یوگا و رژیم انجام میدم 

در پیله ترین حالت دنیا ‌‌‌‌‌آن شاپرک امید ماییم🍊🧡 پس بهند از فردا بیخبر😎😆

سلام عزیزم چرا میخوای این ظلمو درحق بدن نازنینت کنی و بری زیر تیغ جراحی؟؟؟ فقط اراده کن و اگر هر چند بار شکست خوردی باز از اول شروع کن و ادامه بده،با کالری شماری قطعا میتونی به خودت کمک کنی در کاهش وزن،برای پوستت آب بخور تا جایی که میتونی،ببین من بعد زایمانم از ۷۸ شدم ۸۸ الان حدود یک هفته ست دارم تمام تلاشمو میکنم البته فقط در خوردن  نه ورزش و شدم ۸۵ من دائما در یخچالو باز میکنم و دنبال خوراکیم ولی تو این مدت از خریدن شیرینی و هله هوله تا جایی که تونستم خود داری کردم و تنها چیزی که دائم میرم از یخچال برمیدارم واسه خوردن آبه،سر سفره به محض اینکه احساس میکنم دارم سیر میشم غذا خوردنو تموم میکنم،قبلا فقط بخاطر لذت بردن از طعم ها غذا میخوردم و تا خالی شدن قابلمه غذا ب خوردن ادامه میدادم اما الان میبینم اگه ب قصد سیر شدن هم باشه من با یه بشقاب ک توش دوتا کفگیر برنجه هم سیر میشم.

برا ده پانزده کیلو اضافه وزن میخوای عمل کنی ؟من خودم بعد زایمان ۹۲ بودم دو سالم هرچی تونستم خوردم و ...

انشالله همیشه خوش اندام باشی آره عزیزم اونقدخانواده شوهرگفتن برعمل فک میکردم نمیتونم بارژیم

چقد عاالی باورمیکنی من امیدمون ازدست داده بودم شماهابهم امید دادین

عزیزم به حرف اقوامی که بهت میگن برو عمل کن توجه نکن با بدنت دوست باش و خودتو فعلا همینجوری که هستی دوست داشته باش انشالله  به اندام ایده آلت هم میرسی و کیفشو میبری،برای سلامتیت وزنتو کم کن و برای آینده وزنتو پایین نگه دار که هزار مشکل و بیماری خدایی نکرده در کمینه و هیچکس نیست که ب دادمون برسه پس اول برای سلامتی وزنتو کم کن نه خاله خان باجی هایی ک میگن وای چقد چاق شدی!!!! این دهنا هیچ وقت بسته نمیشن.امیدوارم تو مسیر هدفت قدم بزاری و تا اخر مسیر پر قدرت ادامه بدی 💪💪😉😉

عزیزم به حرف اقوامی که بهت میگن برو عمل کن توجه نکن با بدنت دوست باش و خودتو فعلا همینجوری که هستی د ...

دقیقن چقد ازشما انرژی مثبت گرفتم گلم خیلی ممنونتم انشالله شمام تنتون همیشه سلامت باشه 🥰😍