2777
2789
عنوان

هیچکس سر مزارم حتی گریه نمیکنه

603 بازدید | 38 پست

واقعا تلخه حالم از این بهم میخوره که حتی کسی نیست برام اعلامیه بزنه شایدیکم دپرس شن اما هیچکس حتی گریه هم نمیکنه چون هیچکسو ندارم یتیمی حیلی درد بدیه خجالت میکشم با خودم میگم تشییع جنازم حتی کسی نیست کارای کفن و دفنمو بکنه و حتی خودکشی منم مضحک میشه

به این چیزا فکر نکن عزیزمازدواج می‌کنی بچه دار میشی در واقع بعد از مرگ هیچ کدوممون مهم نیست کسی برام ...

نه من واقعا میخوام خودمو بکشم ولی حتی فکر به اینکه هیچکس نیست حتی جسدمو بلند کنه قلبمو تیکه پاره میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروز و هرشب دارم به همین قضیه فک میکنم و زنپگیش میکنم تنها نیستی عزیزم

نمیدونم تو فقط احساس تنهایی میکنی یا واقعا تنهایی اما من بجز یکی هیچکسو ندارم که همون یکیم هیچکاری ازش برنمیادو 

نه من واقعا میخوام خودمو بکشم ولی حتی فکر به اینکه هیچکس نیست حتی جسدمو بلند کنه قلبمو تیکه پاره میک ...

چرا میخوای خودتو بکشی

فرض کن این دنیا و آدماش هیچن اصلا جوری که دوست داری زندگی کن همه چی با زمان کم رنگ میشه

نه من واقعا میخوام خودمو بکشم ولی حتی فکر به اینکه هیچکس نیست حتی جسدمو بلند کنه قلبمو تیکه پاره میک ...

لطفا برو برنامه های زندگی پس از زندگی که در مورد خودکشی بود رو دانلود کن ببین خیلی بهت کمک میکنه