2777
2789
عنوان

انقد شوهرم زدتم مردی ک کتک نزنه برام عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 32 پست
کدوم امام زاده ای در حال تاسیسه خدانکشتت😂

دارن میسازن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خدا زودتر یه گشایش توی زندگیتون بزاره

قابل توجه خانومایی که وقتی یه نفر اینجا تاپیک میزنه و عکس خواستگارش میزاره

فرت و فرت میگن زیر ۲متر و هیکل زیر هادی چوپان کنسله...!

الان این خانوم بنده خدا داره میگه شوهرم خوش چهره و فلانه ولی اخلاق نداره و مدام ایشون رو کتک میزنه متاسفانه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

همشهری هستید یا از اقوام جدا؟ مثلاً فرهنگتون بهم نمیخوره مشکلاتتان بخاطر چیه بیشتر؟

غریبه ایم متاسفانه از دو قوم مختف اختلاف فرهنگی ام داریم اینا مردای قدیمیشون خیلییییی زن ستیز بودن جدیداشون بهترن ولی شوهر من پیرو همون قدیمی هاشونه

امیدوارم خدا زودتر یه گشایش توی زندگیتون بزارهقابل توجه خانومایی که وقتی یه نفر اینجا تاپیک میزنه و ...

اره واقعا خوش چهرس جدی میگم

ولی کو خوشبختی

مامانم ب طلاقم راضی شده از بس اخلاقای شوهرمو دیده

همشهری هستید یا از اقوام جدا؟ مثلاً فرهنگتون بهم نمیخوره مشکلاتتان بخاطر چیه بیشتر؟

خودشیفتس از نظر روانی هم بشدت عصبانیتش غیر قابل کنترله و باید جایی خودشو تخلیه کنه یا ظروفو میشکنه یا منو کبود میکنه

اره واقعا خوش چهرس جدی میگمولی کو خوشبختیمامانم ب طلاقم راضی شده از بس اخلاقای شوهرمو دیده

واقعا براتون ناراحت شدم

امیدوارم زودتر خدا بهتون کمک کنه

و یه تصمیم عاقلانه بگیرید

بازم خدارو هزار مرتبه شکر بچه ندارید

و دستتون بازه برای هرکاری

اگر بچه داشتید واویلا بود

براتون دعا میکنیم همه گی

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

نمیگم سو تفاهم نشه چون توشون مرد خوبم هست شوهرم ویژگیاش بیشتر خاص خودشه ذره ایشم قومیتی هست ولی اکثر ...

من خودم کوردم عزیزم واسه همین تعجب کردم که اهل کجاست که این رفتار ها رو داره البته در واقعیت ربطی به قومیت ندارد یه دوستی دارم اهل قم هستن خیلی دختر خوبیه ولی متاسفانه شوهرش خیلی اذیتش می‌کنه کتکش میزنه،چند روز پیش قابلمه غذا رو سرش خالی کرده بود حالا اون بخاطر دخترش مونده تو که بچه نداری خودتو نجات بده آدم مریض درست نمیشه عزیزم

چه دلیلی داره میخوای عمرتوحرومش کنی؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖