2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5397 بازدید | 217 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولشو میدن😐 من سالی که دانشجو بودم سال اول دانشجوییم خوابگاهی که گرفتم ۷۰ تومن پیش میگرفت فقط!! مثل ...

چقدر ساده ای تو 😂

پول ما بی ارزشه واسشون مفت در میاد 

هرچند که دانشجو های لبنانی و عراقی برای تبلیغ اسلام و حزب الله حقوق هم میگیرن 🤣

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من نفهمیدم ناراحتی ات از اینکه دانشجو خارجی تو دانشگاه های ما هست چیه ؟همه جای دنیا دانشجوی خارجی دا ...

به خاطر اینه که جای بچه های مارو گرفتن بعدم گوز سرشون نمیشه 

دانشگاه های خارج کنکور ندارن همه راحت وارد میشن

پولشو میدن😐 من سالی که دانشجو بودم سال اول دانشجوییم خوابگاهی که گرفتم ۷۰ تومن پیش میگرفت فقط!! مثل ...

کجا رفتید که خوابگاه فقط ۷۰ پیش میگرفته العا خوابگاه هیچ پول پیشی نمیگیره فقط هر ترم العا خوابگاه خوبش ۴ تومن متوسط کمتر

چقدر ساده ای تو 😂پول ما بی ارزشه واسشون مفت در میاد هرچند که دانشجو های لبنانی و عراقی برای تبلیغ ا ...

خب مفت درمیاد تقصیر اوناس مگه؟ پولشو دارن از خدماتش هم استفاده میکنن 

ماهی ۲۰ میلیون هزینه خوابگاه میدن 

میخوای بندازنشون تو چادر سیاه؟ 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

کجا رفتید که خوابگاه فقط ۷۰ پیش میگرفته العا خوابگاه هیچ پول پیشی نمیگیره فقط هر ترم العا خوابگاه خو ...

تهران سعادت اباد خوابگاه خصوصی 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه ها این عراقی ها و همون خارجیها بورسیه نیستن که مفت بیان درس بخونن خوابگاه و همه چیشون مفت باشه  میان هزینه میکنن میخونن مثل ایرانیی که میره ترکیه هزینه میکنه درس میخونه تازه مدرک بعضی از دانشگاههای ترکیه قابل قبول نیست ولی فکر کنم ایران معتبره 

کاربر سه سال پیش 😒
چطور یه افغانی میتونه با یه دمپایی بیاد ایران پولداربشه ولی جوان ایرانی با همه امکانات نمیتونه فکر ن ...

ببین شایدباورت نشه ولی صاحبکارهاپول یه افغاتی روخیلی راحت زودمیدن ولی صاحبکارهاپول یه ایرانیومیخوان بدن خون به جیگرشون میکنن اینقدر که اذیت میکنن واسه دادن پولشون

بعدشم ایرانی جماعت ازافغانی میترسه

فکرنمیکنم باهوش ترازچینی ژاپنی باشن آخه

نه واقعا 

چینی ها که ببخشید خنگ بودن حتی تو صحبت کردن زبان افتضاح بودن 

با ژاپنی برخورد نداشتم اما تو قشر مهاجر واقعا ایرانی ها برتر هستن تو دانشگاه ما دوتا کلا فول فاند داشتن اونم از ایران و دانشگاه شریف بودن 

هندی ها خوبن اما خیلی تقلب دارن بدترین راننده ها هم هستن 

خب مفت درمیاد تقصیر اوناس مگه؟ پولشو دارن از خدماتش هم استفاده میکنن ماهی ۲۰ میلیون هزینه خوابگاه می ...

ببخشید ماها روزانه قبول شدیم که دولت خبرش خرج مونو بده وگرنه ماهم پول داشتیم بزنیم آزاد و شهریه پرداز 

چه ربطی داره خداوکیلی 😶 از یه مشت افغانی و آفریقایی دفاع می‌کنین چی گیرتون میاد

عزیزم این دانشجو های خارجی جای کسی رو نمی گیرن ، یه سهمیه دانشگاها برای دانشجو های خارجی در نظر میگی ...

عزیزم می‌دونم اینارو ولی تعداد از اینایی که میگی گذشته فک کنم قاطی بودن با ایرانیا چون ایرانی خیلی کم بود بعدم دانشگاه ی ظرفیتی داره مجبوره از کیفیت ایرانی و تعداد ایرانی بزنه  بخاطر دلار

به خاطر اینه که جای بچه های مارو گرفتن بعدم گوز سرشون نمیشه دانشگاه های خارج کنکور ندارن همه راحت وا ...

اینجا هم فکر نکنم جای ما رو بگیرن 

ظرفیت کمی مختص اونها هست که مخصوص خودشون هست هر سال اینهمه پذیزش ایرانی داریم که کمتر نشده فقط در کنارش لاین پذیزش خارجی هم باز شده 

چقدر ساده ای تو 😂پول ما بی ارزشه واسشون مفت در میاد هرچند که دانشجو های لبنانی و عراقی برای تبلیغ ا ...

چقدرم تبلیغات اسلامیشون رومااثرداره🤣🤣🤣والاهمین عربابادامن سفیدمیان دانشگاه انگارمیخوان برن عروسی