2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5396 بازدید | 217 پست
ببخشید ماها روزانه قبول شدیم که دولت خبرش خرج مونو بده وگرنه ماهم پول داشتیم بزنیم آزاد و شهریه پردا ...

چیزی گیرمون نمیاد همون امکانات درپیتی هم که به ما میدن با پول اوناس 

چرا انقدر نژاد پرستید 

بعد میگن تو ایران چرا مهاجر و توریست نمیاد😂

بخدا که اونا نه جای شمارو تو خوابگاه میگیرن نه تو دانشگاه 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

ببین شایدباورت نشه ولی صاحبکارهاپول یه افغاتی روخیلی راحت زودمیدن ولی صاحبکارهاپول یه ایرانیومیخوان ...

این حرفهای عجیب غریب چی هست میزنید افغانی باید بترسه چون داخل یه کشور غریب خیلیهاشون دیدم صاحب کارشون پول بهشون نداده حتی جرات شکایت کردن هم نداشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما احتمالا رفتید خوابگاه بچه پولدارها

بیشترشون خارجی بودن و کلی خوابگاه این مدلی داخل تهران هست که پول پیش و اجاره میگیره 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

اینجا هم فکر نکنم جای ما رو بگیرن ظرفیت کمی مختص اونها هست که مخصوص خودشون هست هر سال اینهمه پذیزش ا ...

من نمیفهمم چی به یه سریا میرسه که از یه مشت افغانی و آفریقایی و عرب دفاع میکنن؟😶

حراست با ما مثل سگ رفتار میکنه سر یه تار مو ولی اونا با دامن و نیم تنه میان کسی هم کاریشون نداره 

ما تو کشور خودمون شهروند درجه ۲ محسوب میشیم 😑

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من نمیفهمم چی به یه سریا میرسه که از یه مشت افغانی و آفریقایی و عرب دفاع میکنن؟😶حراست با ما مثل سگ ...

دفاع نکردیم 

من اصلا نمیدونستم که ما دانشجو خارجی میکیرم اما چیز خاصی هم نیست کمی شبیه بقیه دنیا میشیم همه جای دنیا دانشجوی خارجی میکیرن 

اینکه حراست با ما چطوری رفتار میکنه دیگه تقصیر اونها نیست اگر اونها رو راه ندن مثلا با ما بهتر رفتار میشه ؟

چقدر ما ایرانی ها نزادپرست هستیم 

این حرفهای عجیب غریب چی هست میزنید افغانی باید بترسه چون داخل یه کشور غریب خیلیهاشون دیدم صاحب کارشو ...

نه عزیزم ببین افغانی هاچون غیرقانونی واردکشورشدن راحت میتونن سره یه ایرانیوببرن بعدم فرارکنن توکشورخودشون حالابیاطرفوپیداکن به سزای اعمالش برسون

جالبه روسیریو سفت میپیچن پایین و ول میکنن

وای آفرین 

روسریشون رو سفت بستن و ولی پایین شون بازه 

اینقدر آرایش مالیدن انگار اومدن عروسی🤣

چیزی گیرمون نمیاد همون امکانات درپیتی هم که به ما میدن با پول اوناس چرا انقدر نژاد پرستید بعد میگن ت ...

بخاطر اینکه ما هم مثل بالایی هامون منزوی هستیم و نمیخواییم با کسی در ارتباط باشیم شایدم دلمون میخواد مثلا اروپایی ها بیان توی دانشگاههای اینجا درس بخونند 🫢

کاربر سه سال پیش 😒
شما خصوصی رفتید .دولتی اینجوری نیست قطعا خصوصی پول بیشتری میگیرن انگار مثلا میخوان خونه کرایه بدن

اره خب دولتیا اکثرا مثل همن خوابگاه لوکس و خاصی نیست گه بگیم اونا مفتی میرن اونجا 

بیشترشون حتی خوابگاه هم نمیرن خونه میگیرن

چقدرم تبلیغات اسلامیشون رومااثرداره🤣🤣🤣والاهمین عربابادامن سفیدمیان دانشگاه انگارمیخوان برن عروسی

بعد حراست سر یه تار مو مارو راه نمیده

چیزی گیرمون نمیاد همون امکانات درپیتی هم که به ما میدن با پول اوناس چرا انقدر نژاد پرستید بعد میگن ت ...

وقتی بلد نیست یه شرح حال از مریض بگیره غلط می‌کنه میاد اینجا پزشکی میخونه 😂😂😂😂

دفاع نکردیم من اصلا نمیدونستم که ما دانشجو خارجی میکیرم اما چیز خاصی هم نیست کمی شبیه بقیه دنیا میشی ...

ما نژاد پرستیم آلمان که دانشجو های مسلمون رو قتل عام کرده نژاد پرست نیست