شاید بیست تا ایرانی دیدم اونم ده تاشون استاد بود خدا سر شاهده همشون خارجی عرب هندی پاکستانی ترسیده بودم راه میرفتم بینشون حقیقت دلم گرفت خانومه تو آسانسور کارشناس یکی اتاقا بود گفتم چرا اینقدر خارجیه اینجا گفت تهران و ایران همینه بعد اسم دانشگامو گفتم .گفتم ما باید اینجا میبودیم حیف واقعا گفت فکر میکنی دانشگاه خودت بهتره
دانشگاه های اونجا حراست ندارن که گیر بدن به بچه های خودشون حراستی های ما به ما گیر میدن اما خارجیا ب ...
خب خارجین دیگه دانشجوهای ماهم با حجاب میرن خارج درس بخونن کسی کاریشون نداره
این چیزا مسائل پیش پا افتادست نباید حساس بود
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میرن دانشگاه های بین المللکلی از دوستام و فامیلامون رفتن با ازمون وارد دانشگاه بین الملل میشن و به ا ...
دانشگاه آزاد ایران الان ترمی حدودی دویست میفته اینقدر پروان دیگ ظرفیت به ایرانی نمیدن چرا اینقدر گرون از ایرانی میگیرن اسم پزشکی هم دارن خراب میکنن هی کم میزارن برا ما
مسائل پیش پا افتادست که حراست جلوی مارو میگیره و خارجیا با دامن میان دانشگاه؟ پیش پا افتادست که اونا ...
پولشو میدن😐 من سالی که دانشجو بودم سال اول دانشجوییم خوابگاهی که گرفتم ۷۰ تومن پیش میگرفت فقط!!
مثل اجاره خونه
اتفاقا با خارجیا هم اتاق بودیم
حتی بعضیاشون اتاق تک تخته میگرفتن
همه چی به پوله
اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍 به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربهای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕
هندیا باهوش ترین و زرنگ ترینن حتی از چینی زاپنی ها خواهرم که کاناداعه میگه باید ازشون ترسید انقدررر ...
منم تو انگلیس با هندی ها همکلاس بودم استاد هندی هم داشتم اما به نظرم باهوش نیومدن اتفاقا ایرانی ها باهوش ترن اونا فقط خیلی زیاد پشت هم هستن برای همین باید ازشون ترسید بخصوص در محل کار
همه کاری میکنند ایرانی ها رو بندازن بیرون به جاش هموطن های خودشونو بیارن
پس اون افغانیایی که میان اینجاکارمیکنن پول درمیارن که هیچگونه ارزی واردکشورنمیکنن بایه دمپایی میان ا ...
چطور یه افغانی میتونه با یه دمپایی بیاد ایران پولداربشه ولی جوان ایرانی با همه امکانات نمیتونه فکر نمیکنی اغراق میکنی یا واقعا جوان ایرانی انقدر بی خاصیت هست در ضمن داریم در مورد دانشجو و دانشگاه صحبت میکنیم
عزیزم این دانشجو های خارجی جای کسی رو نمی گیرن ، یه سهمیه دانشگاها برای دانشجو های خارجی در نظر میگیره و اصلا ربطی به دانشجوهای ما ندارن ، همونجوری که ما میتونیم بریم تو یه دانشگاهای خارج از کشور درس بخونیم ، ایران هم همچین امکاناتی رو برای خارجیا فراهم کرده و ازش دو یا سه برابر بیشتر از دانشجو های ایرانی پول میگیرن و به دلار هم میگیرن تا درس بخونن تو ایران :)
سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...