2777
2789
عنوان

دیروز رفته بودم دانشکده پزشکی بهشتی بدنم یخ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5395 بازدید | 217 پست
بخاطر اینکه ما هم مثل بالایی هامون منزوی هستیم و نمیخواییم با کسی در ارتباط باشیم شایدم دلمون میخواد ...

اروپاییا بهترین دانشگاهارو دارن این سمتا نمیان عزیزم 

همینکه تو منطقه رنک دانشگاهای ایران بالاتره کافیه 

ایرانیا حسودن فک میکنن همه دارن حقشونو میخورن😂

وگرنه یه ایرانی بیاد رتبه ۵۰۰ بشه بره شهید بهشتی کی میخواد حقشو بخوره؟ وقتی رقابتش فقط با ایرانیاس 

اون بدبختا ظرفیت پذیرششون کاملا جداست

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفاع نکردیم من اصلا نمیدونستم که ما دانشجو خارجی میکیرم اما چیز خاصی هم نیست کمی شبیه بقیه دنیا میشی ...

منم اوایل یدونه خارجی تو دانشگامون دیده بودم از بین الملل اومده بود ذوق زده بودم که ماهم اعتبار داریم ولی امروز وقتی مثلاً بیست تا ایرانی بود بقیه عرب و هند و پاکستانی جا خوردم حدود صد تا صد و پنجاه تا تو دو سه تا طبقه می‌چرخیدن 

الان حالا یخورده شک کردم که شاید دانشکده بین الملل رفتم ولی چیزی سر درش نبود و استادی هم که دنبالش بودم اونجا بود فک کنم دانشکده بین الملل و سراریش باهمه ک افتضاح میشه اینجوری حق خوری میشه

وقتی بلد نیست یه شرح حال از مریض بگیره غلط می‌کنه میاد اینجا پزشکی میخونه 😂😂😂😂

والا ایرانی بی سوادم کم نیست که با سهمیه میره تو همین دانشگاهای خودمون

یا حتی اونایی که رشتشون کلا یه چیز پرت بوده رفتن کشورای دیگه پزشکی خوندن😂

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

اروپاییا بهترین دانشگاهارو دارن این سمتا نمیان عزیزم همینکه تو منطقه رنک دانشگاهای ایران بالاتره کاف ...

اونا پذیرش ندارن اگه پذیرش داشتن حداقل نحوه استفاده از دستگاه فشار سنج رو بلد بودن😂

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

عزیزم می‌دونم اینارو ولی تعداد از اینایی که میگی گذشته فک کنم قاطی بودن با ایرانیا چون ایرانی خیلی ک ...

به هیچ وجه دانشگاه حق همچین کاری رو نداره، هم برا دانشجو های خودمون ظرفیت تعیین می کنن هم برا دانشجو های خارجی ، هیچ دانشگاهی برا دلار نمیاد دانشجو های کشور خودش رو محروم کنه ، شاید دانشجو های خارجی زیاد به چشم شما اومدن ، ولی از کشور خودمون هم به اندازه ی کافی حضور دارن تو این دانشگاها

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

وقتی بلد نیست یه شرح حال از مریض بگیره غلط می‌کنه میاد اینجا پزشکی میخونه 😂😂😂😂

واقعادلم واسه خودم میسوزه بعضیااینقدرراحت به همه چی میرسن متاسفانه😞بعدمن بایدسگ دوبزنم بازم بهم چیزی نرسه

والا ایرانی بی سوادم کم نیست که با سهمیه میره تو همین دانشگاهای خودمونیا حتی اونایی که رشتشون کلا یه ...

آره ایرانی چون اوضاع خرابه بیا خراب ترش کن مثلا خارجیا رو بیار وسط

واقعادلم واسه خودم میسوزه بعضیااینقدرراحت به همه چی میرسن متاسفانه😞بعدمن بایدسگ دوبزنم بازم بهم چیز ...

دقیقاً دقیقاً آفرین 🤦🏻‍♀️💔

به هیچ وجه دانشگاه حق همچین کاری رو نداره، هم برا دانشجو های خودمون ظرفیت تعیین می کنن هم برا دانشجو ...

میخوان تلاش نکردن خودشونو بندازن گردن اونا😂

بابا خب پولشو دارن میان 

چیکار کنیم بگیم چرا پول داری؟ چرا اومدی؟ 

تاحالا دیدی یه رتبه ۳ رقمی ایرانی بیاد بگه من نتونستم برم شهید بهشتی چون عراقیه جامو گرفته بود؟ 

به هیچ وجه دانشگاه حق همچین کاری رو نداره، هم برا دانشجو های خودمون ظرفیت تعیین می کنن هم برا دانشجو ...

شما یک دانشکده رو تصور کن که به قسمتش بین الملله به قسمت ایرانی وقتی ظرفیت خیلی یکدفعه بالا بره تو قسمت خارجیش از ایرانی کم نمیشه؟

اگر دانشکدشون باهم باشه بنظرت حقشون خورده نمیشن؟

پس اینجوری حق ترک‌ها هم خورده میشه که ایرانیا باهاشون سر یه کلاسن

یا کشورای دیگه