2777
2789
عنوان

آیا شوهرتون عاشقتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 109 پست
ته دلش رو نمیدونم ولی ظاهرا عاشقمههمیشه حواسش بهم هست،خیلی بهم محبت میکنه، قربون صدقم میره، دائم پیا ...

رفتارت چجوریه عزیزم. 

شوهرمن خیلی دوستم داره و عاشقمه همه جوره ثابت شده برام. اما دقیقا ادمی هست که با بی توجهی دنبالم میفته و با محبت دوری میکنه. 

رفتار های تو چجوری هست که شوهرت اینکارارو میکنه

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ویژگی هایی داره

ما هم ۱۰سال ازدواج کردیم

همیشه تو جمع احترامم رو داره، ب زبون میگه دوستت دارم حتی جلو جمع. جلو بچه هام حتی خانواده ها شده ببوستم. هرچی بخوام و نخوام برام تا حد توانش فراهم میکنه. نمیزاره کسی سر از دعوا ها و اختلافاتمون سر دربیاره

خوبی و بدی کنار هم دارن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اینطور که من میبینم آره انگار که عاشق به نظر میاد از ته دلش خبر ندارم اما اینطور که به نظر میاد به نظر عاشقم باشه منم دوسش دارم البته اما گاهی احساس میکنم اون بیشتر منو دوست داره و این دوست داشتنش از من خالص تره

محبت کلامی و رفتاری داره نیازهامو برطرف می‌کنه حمایتم می‌کنه هوامو هم داره باهام صادقه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
رفتارت چجوریه عزیزم. شوهرمن خیلی دوستم داره و عاشقمه همه جوره ثابت شده برام. اما دقیقا ادمی هست که ب ...

شوهرت اجتنابیه یعنی ؟ سخت نیست زندگی کردن با همچین مردی ؟

باز باران بی ترانه بی بهانه ✨

اره اینو از دوران دوستی بهم ثابت کرد وقتی پای تک تک گند کاریام اشتباهاتم موند وتوبدترین شرایط لحطه ای تنهام نزاشت زمانی ک هیچ تعهدی بهم نداشت دوستی پراز چالشی بود ولی قدرت عشق ما هزار برابر بیشتر بود

الانم ک طاقت ناراحتیمو نداره طاقت دوری قهرمو نداره همیشه سعی داره همه چی باب میل من باشه خیلی وقتا خیلی کارا کرد ک خودش نمیخواست وبخاطر من انجام داد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

ما هم ۱۰سال ازدواج کردیمهمیشه تو جمع احترامم رو داره، ب زبون میگه دوستت دارم حتی جلو جمع. جلو بچه ها ...

الهی که همیشه همینقدر عاشقانه کنار هم باشین ♥️

شوهرت اجتنابیه یعنی ؟ سخت نیست زندگی کردن با همچین مردی ؟

نه اونجوری ک ن🤣

منظورم اون درونگراس. من برون گرا. من پرحرفی کنم بخندم اون ساکت هست لاللللل. 

اما من لال بشم سکوت کنم  فک میکنه قهرم و اون پر حرفی میکنه. 

از اون کاربر پرسیدم دقیقا چکار ها میکنه که رفتار شوهرش اونجوریه. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

گوش و چشم شیطون کر و کور....بله ب شدت بهم علاقه داره

۱۴ سال باهم زندگی میکنیم تا حالا ازش خیانت ندیدم حتی مشکوک هم بهش نشدم از چشام بیشتر بهش اعتماد دارم خیلی چشم پاک هست هرز نمیپره 

پولدار نیستیم ولی وقتی چیزی بخام تمام سعیشو میکنه برام فراهم کنه

جلوی خونواده اش همیشه حامی و تکیه گاهم بوده

خیلی روراست و صادقه باهام

توی خونه هم خیلی باهم روابطمون خوبه بیشتر باهم رفیقیم تا زنوشوهر

دیگه اینکه هرکاری از دشتش بیاد برای بقیه انجام میده

و خیلی موارد دیگه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

اره اینو از دوران دوستی بهم ثابت کرد وقتی پای تک تک گند کاریام اشتباهاتم موند وتوبدترین شرایط لحطه ا ...

عزیزم چند وقت قبل ازدواج باهم تو رابطه بودین؟ الان چند وقته ازوداج کردید یعنی قبل و بعد یکی بود درسته ؟

گوش و چشم شیطون کر و کور....بله ب شدت بهم علاقه داره۱۴ سال باهم زندگی میکنیم تا حالا ازش خیانت ندیدم ...

خداروشکر الحمدالله ایشالله که پایدار باشین همیشه 

عزیزم چند وقت قبل ازدواج باهم تو رابطه بودین؟ الان چند وقته ازوداج کردید یعنی قبل و بعد یکی بود درست ...

نردیک ۴ سال دوست بودیم ۴ سالم هست ازدواج کردیم بله قبل وبعد یکی بود روز ب روز بهترشد البته

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️