2777
2789

خاله ی همسرم دیروز بعده ۵ سال دعوتمون کرده بود.دو تا دختر داره که موهای بلندی دارن و همش هم باز میزارن به هر چی دست میزدیم یه موی دراز میومد بیرون.

اخه از توی سیبزمینی من ندیده بودم مو دربیاد‌.

اولین کفگیر برنج کشیدم مو توبشقابم بود.گفتم رژیمم نمیخورم من فقط خورشت میخورم ببخشید .خواستم بکشم دیدم تو ظرف خورشت مو اویزونه.

گفتم جهنم بزار از کنار خورشت سیبزمینی سرخ کرده بکشم تو اونم مو بود.

اح اح اح.

هیچی نخوردم خودنو فقط با نوشابه سرگرم کردم.هی هم گفتن بخور بخور چرا نمیخوری؟ خب چی بگم اخه؟ به جای غدا مو پختین گذاشتین جلومون نکبتا😵‍💫

😢🤢

😂😂😂😂😂🤣🤣

منم دیروز از ناهارم مو در اومد کلا گذاشتمش کنار 

من نمی‌خورم مو دربیاید🤢

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم،خانواده شوهر منم همه موهای پر و بلند دارن چندبار تو غذاشون مو دیدم،دیگه خونمون که میومدن جلوشون شال سرم میکردم میگفتن مرد همراهمون نیس چرا شال پوشیدی راحت باش میگفتم میخوام آشپزی کنم نمیخوام مو بریزه تو غذا چون خیلی خیلی رو این مساله حساسم و همین شد که اونام الان رعایت میکنن و دیگه مو ندیدم 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

موافقم،خانواده شوهر منم همه موهای پر و بلند دارن چندبار تو غذاشون مو دیدم،دیگه خونمون که میومدن جلوش ...

افرین.کار درست هم همینه.

بخدا از دیروز معدم یه جوریه هیچی هم نخوردما ولی همش جلو چشممه حالم بده

اره خونه مامان بزرگم هم‌اینطوریه،لامصب مو میپیچه دور گوشت خورشت نصفشم بهش سبزی چسبیده،همیشه ظرفاشون چربه چون همون اول یبار ریکا میریزن رو اسکاچ تا اخرین ظرفو با همون میشون یعنی درواقع ظرفای اخرو اصلا با شوینده نشستن فقط آب و اسکاجه،دور اسکاج هم‌پراز مو، همون اسکاچ هم‌سالی یبار عوض نمیکنن.یبار کاسه از تو کابینت دراورد برا سالاد نمیگم‌چی بهش چسبیده بود،بدون اینکه حرفی بزنم رفتم بشورمش دید کلی عصبانی شد که چرااینقدر وسواسین چرا فکرمیکنین همه کثیفن فقط خودتون تمیزین من همه ظرفا میشورم بعد میذارم تو کابینت،بهش نشون دادم گفتم‌بخاطر این،بازهم عصبانی تر شد مگه‌ چیه،این‌که کثیف نیست 

شوهرت خورد؟

اون تو برنج من که مو بود ندید ولی تو خورشت رو دیده بود و نکشید.فقط از سس کشیده بود با لوبیا که کنار خورشت سرخ کرده بودن.اونم خیلی حساسه.میگه توروخدا خواستن دعوت کنن ازین به بعد حتما بهونه بیار که نریم.