2777
2789
عنوان

بابا مهمون دعوت میکنین دقت کنین خب اح

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 24 پست
اره خونه مامان بزرگم هم‌اینطوریه،لامصب مو میپیچه دور گوشت خورشت نصفشم بهش سبزی چسبیده،همیشه ظرفاشون ...

وای خداااا🤢🤢

واقعا چرا بعصیا نمیفهمن بهداشت یعنی چی.چطور میتونن اخه؟ 

یه بارم خونه عمه ی خودم رفته بودیم.دیدی مثلا چای بریزی بعد نشوری تاصبح ته لیوان یه رنگ قهوه ای میگیره باید با اسکاج بسابی تا بره.این عمه ام با اینکه دختر و داماد هم داره با اون لیوان که تهش خط قهوه ای دور لیوانش بود چای اورد وقتی خوردیم اون معلوم بود نمیدونی چه حالی داشتیم ما.یعنی تا یه مدت اسم چای میومد حالم بد میشد.خب لامصب چای میریزی واسه مهمون یه نگاهبه ته لیوان نمیکنی؟؟🫡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد اون قسمت عجل معلق افتادم گیتی بود مژه ش افتاده بود تو غذا بعد درآورد یه دور کشید تو دهنش بعد دوباره چسبوند رو چشمش

واقعا عوق زدم 

یه بارم شوهرم رفته بوده یه رستورانی که همکارش خیلی تعریف کرده بوده و اینا غذا رو که میارن شوهرم قاشق اولو میزنه تو برنج مو میاد بالا 

دوستش بشقابشو عوض میکنه که مثلا عذرخواهی کنه با قاشق بعدی هم باز مو میاد بیرون 

بار سومم همین 

بعد همکارش رفته به اون صاحب رستوران گفته آقا این موهاتونو توی ظرف جدا بریزید هر کی خواست بکشه برا خودش توی همه بشقاب هاتون مو بوده و اینا