2777
2789
عنوان

تو عروسی داداشم مقداری از کادوهای ازدواج را یه آشنا برداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه پدرشوهرم دزد اومد سه تا از همسایه ها گفتن پسرعمه شوهرم رو دیدن اومده تو خونه و فلان  پدرش ...

من بالا تعریف کردم که یک تیکه از پاکت ها را تو کیفش دیدم یعنی بازم ممکنه کار اون نباشه . مثل اینکه پول ها برداشته بود پاکت ها را پاره کرده بود ریخته بود سطل اشغال بعدش یه تیکه  اش تو کیف لب تابش  جا مونده بود که یه بچه های از توش ریخت بیرون من بعد اون رفتم سراغ پول ها دیدم مال چند نفر که تالار کادو داده بودند نیست

خدایا شکرت

استارتر من اگه جای شما بودم سکوت میکردم چون یک درصد هم احتمال اشتباه هست نباید به خاطر دو تا پاکت قضاوت کنی این آدم اگه واقعا اینکار رو انجام داده باشه یه جایی رسوا میشه مطمئن باش 

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
من بالا تعریف کردم که یک تیکه از پاکت ها را تو کیفش دیدم یعنی بازم ممکنه کار اون نباشه . مثل اینکه پ ...

شاید بچه اش پاکت ها رو برداشته و پاره کرده این آقا هم از خجالتش پاکت ها رو ریخته تو کیفش

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️ 
مگه کادوها برای عروس دوماد نیست ؟  هموم شب باید بهشون تحویل میدادین

مامانم گفت ببرم ببنیم کی چقدر داده بعدا بهشون بدم  به داداشم هم گفت فردا میارم خونه تون  . بعدا که متوجه شدیم چند پاکت  نیست مامانم پاکت خرید توشون پول گذاشت(نگاه کرده بودیم که چقدر داده) و با خودکارها و خط های  متفاوت اسم نوشت  به داداشم داد که داداشم و خانمش متوجه نشند 

خدایا شکرت

شاید بچه اش پاکت ها رو برداشته و پاره کرده این آقا هم از خجالتش پاکت ها رو ریخته تو کیفش

پس پول ها کو؟؟پول ها را میزاشت سر جاش . آهان ضمنا کیف حاوی پول ها روی میزی بود که بچه دسترسی بهش نمی تونه داشته باشه خلاصه بی احتیاطی کردیم دیگه 

خدایا شکرت

مگه پدر شوهرت شناختی نداشتاز فامیلشون ؟ خیلی سخته 

طفلی پسره شلوغ هست و شیطنت داره اینه که احتمال دادن با حرفای همسایه ها

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
پس پول ها کو؟؟پول ها را میزاشت سر جاش . آهان ضمنا کیف حاوی پول ها روی میزی بود که بچه دسترسی بهش نمی ...

آره کاش بیشتر مواظب میبودید

شاید رسمشونه دیدیم خونه عروس اومدن از وسایل میدزدن ی نوع رسمه نمیدونم مال قوم خاصی نیست ولی دیدم یجاهایی. شایدم بعنوان رسم برداشته . اول غیر مستقیم ازین لحاظ ته توشو دربیارین بعدشم اگ واقعا دست کجی بوده یکار نکنید شر بشه با ی بزرگ فامیل مشورت کنید اسم اون شخصو مستقیم نگید تا میتونید

اگه نگیم براش عادی نمیشه و این کارش را تکرار نمیکنه ؟؟یا به ما مربوط نیست ؟؟

اگه فامیل نزدیکه آبروی اون آبروی شمام هست باید کاری کنید تکرار نشه . اگ آبروش براتون لطمه نمیزنه خیلی تو نخ ادب کردنش نباشین

شاید رسمشونه دیدیم خونه عروس اومدن از وسایل میدزدن ی نوع رسمه نمیدونم مال قوم خاصی نیست ولی دیدم یجا ...

نه بابا چه رسمی الان از اون قضیه 6 سال گذشته اون شخصی که بهش شک داشتیم تو عروسی یکی دیگه هم این کار را کرد لو رفت دیگه به یقین رسیدیم کار کی بوده

خدایا شکرت