2777
2789

من خودم پیاز هارو رنده میکنم میریزم تو قابلمه با روغن زرد چوبه نمک فلفل قرمز تفت میدم بعد بهش گوشت هارو که برای هر نفر دو سه تکه شده رو اضافه میکنم و تفت میدم و بعدش بهش لوبیا که نفری یک قاشق بود رو اضافه میکنم نصف یه بسته سبزی بعد روش آب می‌ریزم می‌زارم بپزه بعد از نیم تا یک ساعت بهش نمک و فلفل میزنم و آب لیمو 

باز بعد نیم ساعت پوره ای  گوجه رو میریزم می‌زارم قشنگ بپزه وقتی که کامل پخت بهش گوجه اضافه میکنم درسته 

این رسپی رو مادر بزرگم یادم داده حقیقتا با ذاعقه امون یکیه‌و خوشمزه میشه 

روغن ام میندازه ولی می‌خوام تیره بشه قورمه سبزی

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اول گوشت رو سرخ میکنم بعد پیاز میزنم با گوشت باز سرخ بشه بعد ادویه ها وبعدم سبزی سرخ شده ولوبیا از شب قبل خیس کردع و‌‌‌‌اب جوش

تو زودپز یکساعت بپزن 

بعد در زود پز باز میذارم ابلیمو اضافه میکنم  یکساعتم بدون زودپز قل بزنه 

حسابییی روغن میندازع وخوش عطر میشه

بعد از همه این ماجراها یادت باشه من نمی رفتم تو منو هل دادی!🙂💔

من سبزی قورمه رو کامل سرخ میکنم. رب و اینچیزام نمیزنم. و از صبح میذارم تا ساعت یک و نیم دو ک ناهارمیخوریم با شعله کم بپزه جا بیفته کامل. 

کلا از قورمه سبز یا ربی اصلا خوشمون نمیاد. 

من سبزی قورمه رو کامل سرخ میکنم. رب و اینچیزام نمیزنم. و از صبح میذارم تا ساعت یک و نیم دو ک ناهارمی ...

عالیه نوش جان

من حدود سه ساعت می‌زارم بپزه

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

من اصلا رب نمیزنم. سیزی رو حسابی سرخ میکنم کاملا تیره میشه. سیاه سیاه. ابلیمو نزن. لیمو عمانی سیاه بزن

و اینکه بذار حسابی جا بیوفته. من تقریبا ۱۰ ساعت میذارم رو شعله پخش کن اروم قل بزنه و جا بیوفته. 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

اگه میخوای تیره بشه یکی باید سبزی رو خیلی تفت بدی 

و اینکه یه روش از یه خانم شمالی یاد گرفتم که رب انار ترش یا رب الوچه یکم بزن یه قاشقی نصف قاشقی سیاه سیاه میشه

کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍