2777
2789

سلام

شرایطش خوبه ولی اون چیزی که میخوام نیست مامانم جلوی خاله هام گفت رویا خواستگار اومد واسش و رد کرد

خالم گفت وا واسه چی رد کردی سنت دو سال دیگه رفته بالا پیر میشی 

حالا من چند سالمه؟۲۵ سال

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب نباید الکی رد می کردی

دوست ندارم این چه طرز حرف زدنه😑

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه بزنید تو دهن فامیل. نزنید پرروتر میشن 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

وقتی اون چیزی نبوده که میخواستی کار خوبی کردی

دقیقا

من تا چیزی باب میلم نباشه عمرا بزارم وارد زندگیم بشه حالا میخواد خواستگار باشه یا هر چی 

بیخیال ازدواج که شوخی نیست اولین چیزی که مهمه اینه که جذب طرف مقابل بشی وقتی جذب نشدی طرف هرچقدرم شرایطش خوب باشه نمیتونی کنارش خوشبخت بشی الان شرایطش خوبه شاید دو فردای دیگه خوب نباشه اونموقع چی؟

زندگی شخصی خودته و نهایتا پدر مادرت یا خواهر برادرت میتونن تو این تصمیما بهت کمک کنن  که بهترین تصمیم بگیری نه فامیلات

سنتم خوبه 

چه شرایطی داشت دقیقا چطوری بود ظاهرش موقعیتش

مهندس بود شرایطش خوب بود من دوست ندارم ازدواج کنم حالا و شرایطش باب دلم نبود

من حرف بدی نزدمواقعا دارم میگم بهتره وقتی خواستگارمیاد بذارین یکی دو جلسه بگذره بعد اگه صلاح ندونستی ...

وقتی مخالفم واسه چی بزارم بیان؟وقتی اون چیزی که میخوام نیست