2777
2789
عنوان

واسم خواستگار اومد ردش کردم خالم گفت دو سال دیگه پیری

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست
بیخیال ازدواج که شوخی نیست اولین چیزی که مهمه اینه که جذب طرف مقابل بشی وقتی جذب نشدی طرف هرچقدرم شر ...

البته یه چیزی هم بهت بگم این نظری که بهت داده رو با نیت بدی بهت نگفته از روی خیرخواهی گفته فقط چون تفاوت سنی زیاده طرز فکرا هم متفاوته 

امیدوارم یه موقعیت خیلی خوب  ازدواج برات پیش بیاد

حرفش بد بوده ولی منظورش نه

منظورش این بود که من پیر دخترم 

کلا خیلی دوست داره من الان ازدواج کنم و دختر خودش با کسی ازدواج کنه که از من بالاتر باشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارات و با دلایل منطقی رد کن الکی رد نکن دیگه خواستگارم نمیاد برات بعداً 😤(ستاد تشویق جوانان ب ...

دلایل منطقی از این بالاتر که شرایطشو دوست نداشتم؟!

لطفا همینجوری الکی تشویق به ازدواج نکن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اخه از کجا می دونی که نیستوقتی هنوز نیومدن رد کردیهنوز حرف نزدی و شناختی هم نداری..

بنا به دلایلی میدونم

دلایل منطقی از این بالاتر که شرایطشو دوست نداشتم؟!لطفا همینجوری الکی تشویق به ازدواج نکن

من نگفتم که علکی یا واقعی همینطوری گفتم حواست باشه درضمن شوخی بود چطور نفهمیدی 😕🙂

درجستجوی‌عدالت...

مثلا شرایط مد نظرت برا ازدواج چیه عزیزم ؟منم همین توم

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

خب دلایلت رو نمیتونی بگی حق بده یه جاهایی قضاوت بشی

دلم میخواد همسرم شغلش بالاتر از ی کارمند باشه مهندس دوست ندارم

بشین تابیاد😟🙄😶

حرمت سن و سالتو نگه میدارم

بشین تابیاد😟🙄😶

البته نمیدونم سنتو درست زدی یا ن ولی وقتی ینفر حرفی رو میزنه یا مثل آدم راهنمایی کن یا از تاپیک برو بیرون

البته نمیدونم سنتو درست زدی یا ن ولی وقتی ینفر حرفی رو میزنه یا مثل آدم راهنمایی کن یا از تاپیک برو ...

همسن خودتم تقریباً ، هرچی دلت میخواد بگو راحت باش،من حقیقتو میگم و باامثال شما دهن به دهن نمیشم...

درجستجوی‌عدالت...

همسن خودتم تقریباً ، هرچی دلت میخواد بگو راحت باش،من حقیقتو میگم و باامثال شما دهن به دهن نمیشم...

😂😂😂😂😂😂