عسل098123 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 2704 عنوان برای سياهی دور چشم 30 بازدید | 3 پست یه جا دیدم گوچه و ابلیمو و یه ذره زرد چوبه میکس کنیم برای سياهی دور چشم برنرم خیلی خوبه کسی امتحان کرده جواب گرفته یه وق کوری چیری نشم سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌 1404/06/29 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مه_بانو_اروم عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2080 ربطی به این چیزا نداره یا از کم خونی یا به خاطر استرس بی خوابی و این چیزا گود شده سیاه دیده میشه یا prp کن یا فیلر که دکتر تشخیص بدهسرم دور چشم هم بخری بهتره کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍
عسل098123 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 2704 ربطی به این چیزا نداره یا از کم خونی یا به خاطر استرس بی خوابی و این چیزا گود شده سیاه دیده میشه یا ... اره چند وقت خیلی کم خوابیدم اینطور شد خواستم خوابمو درس کنم کنارش یه ماسک خونگی هم استفاده کنم زودتر جواب بده سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌
مه_بانو_اروم عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2080 اره چند وقت خیلی کم خوابیدم اینطور شد خواستم خوابمو درس کنم کنارش یه ماسک خونگی هم استفاده کنم زودتر ... اره از کم خوابیه نگران نباش تنظیم کن خوابتو ولی چند ماهی طول میکشه درست شه اما خوابت حتما تنظیم کن کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍
عسل098123 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 2704 اره از کم خوابیه نگران نباش تنظیم کن خوابتو ولی چند ماهی طول میکشه درست شه اما خوابت حتما تنظیم کن حتما ممنونم عزیزم سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌