2777
2789
عنوان

یه روش برای بزرگ کردن سینه

201 بازدید | 14 پست

هر روشی امتحان کردید و جواب داده

یا چیزی خوردید بگید😬

بجز پروتز

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز چاق شدن هیچ راهی نیست

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

منم کوچیکم 

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم

هیچ راهی نداره هیچی فقط عمل جوابه

وای نگو ناامیدم نکن😂😭

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

با خوردنی؟؟؟

اره قرصی چیزی

یه مدت میگفتن رازیانه خوبه

وای نگو ناامیدم نکن😂😭

من ۸ساله دنبال راه حلم از روغن خراطین بگیر تا رازیانه قرص های هورمنی اضافه کردن وزن وکیوم سینه ورزش همه راه ها رو رفتم حتی یک درصد هم تاثیر نداشت

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃