2777
2789
عنوان

با این پسر حال بهم زن چیکار کنم خیییییییییییلی عصبیم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 20 پست
اسی حتما کات کن. اون ۱۰۰٪ باهات کات میکنه، چون الان تو پروسه ی آشنا شدن با یه دختره جدیده. سریع باها ...

عزیزم به تخم مرغ های تو یخچال ک باهام کات میکنه من ی درصدم برام مهم نیست الانم اگ باهاش بمونم من تو پرسه پیدا کردن آدم جدید میرم و این تهش پت خونگیمه شایدم نوکر و اسنپ مفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه باز عاقلی میفهمی بعضی ها تا تهش باهاش میرن و مثل چی پشیمون میشنبیخیال راهتو از این جدا کن زندگی ...

من همین الانشم اگ بمونم از اینجا ب بعد فقط برای کندن ازش و دور دور مجانی و اسنپ مفتیه

من همین الانشم اگ بمونم از اینجا ب بعد فقط برای کندن ازش و دور دور مجانی و اسنپ مفتیه

طبق تاپیکات وابسته تر از اینایی که فقط ازش بکنی. یه مدت تنها بمون که بهش عادت کنی

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

طبق تاپیکات وابسته تر از اینایی که فقط ازش بکنی. یه مدت تنها بمون که بهش عادت کنی

والا من اولاش وابسته ام مث سگ و واقعا وابستم انکار نمیکنم و بعد ی مدت طرف دیگ ی درصدم برام مهم نیس الانم کات کنم اوکی اوکیم و الان گفتم ی مدت دور بشیم ک فک کنم اصن شاید دیگ کلا جوابشو ندم عنترووو