2777
2789

خدایی آدمای خیلی خوبین 

توی سفر کاا نمیذارن دست تو جیبمون کنیم

از هتل‌و همه چی با اوناست

چند بارم باهاشون رفتم سفر 

توی یه شهر دیگه هم‌زندگی‌می کنن کلا سالی دو سه بار میبینیمشون

حالا دارن میان شهر ما 

گفتن بریم سفر 

من راستش این سری واقعا حوصله ندارم 

و با شوهرمم کلا ۱ بار‌تنها رفتم سفر

من به شوهرم گفتم حوصله ندارم کلا‌رفت‌تو خودش و قهر‌مرد باهام 

منم گفتم که من فقط اعلام کردم که حوصله ندارم 

قبل از اینکه مادر شوهرمم بگه بریم سفر من همش به همسرم میگفتم خیلی دلم مسخواد با مامان بابای خودم یه بار بریم‌سفر یا بریم‌ ویلای مامانم اینا باهاشون یه سر

خلاصه همیشه با مادر شوهرم اینا سفر رفتم ولی اسن بار واقعا حوصله نداشتم 

خلاصه اگه الان بگم نمیرم که شوهرم سر سفر رفتن با خانواده خودم میخواد تلافی کنه (که کلا غر‌میزنه)

شما جای من بودین چیکار میکردین 

راستی یه ماه عسل عم‌نرفتیم

تازه ۱ ساله ازدواج‌کردیم ۴ ساله عقدیم.

اگه اخلاقشون خوب بود و اذیت نمیکردن و خرجشونو گردن ما نمیذاشتن میرفتم ولی متاسفانه همیشه برعکس بودن 😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌رفتم چون خانواده شوهرم تیغ بزن هستن و همش توقع دارن شوهرم خرج همرو بده

نه خانواده شوهر من اصلا نمیذارن ما وقتی پیششون هستیم‌دست تو جیبمون کنیم

برای هیچی 

همه‌چی‌با هودشونه 

ما هم ماه عسل نرفتیم 

همون یه دونه مسافرت دوتایی که با هم رفتید ما اونو هم نرفتیم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

دوره عقد می‌رفتیم خوب بود خرج میکردن ماهم یکساله عروسی کردیم ترجیحمون اینه فعلا دو نفره مسافرت بریم تو تاپیک ها نوشتم ما یه دعوایی خیلی بد داشتیم و تازه رابطمون خوب شده بیشتر تو تلاشیم رابطه دو نفرمون رو خوب کنیم و مسافرت دو نفره رو ترجیح میدم تا با خانواده