2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

211 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها ، خیلی دلم گرفته ، دختر مجرد ۳۱ ساله ام ، خیلی سختی کشیدم ، اهل دوستی با پسری نبودم و نیستم ، نمی دونم چرا هر خواستگاری هم میاد جور نمیشه ، انقدر دلم گرفته ، سنم داره بالا میره غصمه ، دیگه دارم کلا قید ازدواج رو می زنم ، چه سوره ای بخونم ، چیکار کنم اروم بشم ، حتی انقدر از خدا گله و شکایت می کنم و باهاش قهر می کنم نماز نمی خونم بعد آشتی می کنم ، خیلی دلم پره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی ی مشکلی داره عزیزم . می‌دونم شرایط برات سخته ولی باور کن نصف کسایی که متاهلن ناراضین و دلشون میخواد ب گذشته برگردن . می‌دونی وقتی مجردی امید داری به اینکه ازدواج می‌کنه و تموم میشه غمات ولی وقتی متاهلی بچه داری هیچ راه فراری و امیدی نداری 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

اره خب ولی مگه چه گناهی کردیم برا همه میشه برا ما نه😔

منم نمیدونم وقتیم میگی میگن حکمته قسمته خوب شد نشد

دیگ نمیدونم کی قراره بشه منم خسته ام عزیزم از همه چی دیگ ذوق ندارم حس اضافی بودن دارم

هرکسی ی مشکلی داره عزیزم . می‌دونم شرایط برات سخته ولی باور کن نصف کسایی که متاهلن ناراضین و دلشون م ...

آره حق با شماست ولی زندگیم داره زهر میشه ۱۳ سال خودش یه عمره دارم دعا می کنم نمیشه ، شبا بی خوابم ، ترس از آینده دارم

منم نمیدونم وقتیم میگی میگن حکمته قسمته خوب شد نشددیگ نمیدونم کی قراره بشه منم خسته ام عزیزم از همه ...

نمی دونم والا ، ایشالا خدا خودش اروممون کنه و به راه بد نریم ، همین امسال زمینه اش پیش بیاد اگر هم قسمت نیست بفهمیم مشکل از کجاست😔

اره عصر کارم

سی سال سنی نیست الان دخترا ۴۰ سال ازدواج میکنن همین که کار داری خیلی خوبه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
آره حق با شماست ولی زندگیم داره زهر میشه ۱۳ سال خودش یه عمره دارم دعا می کنم نمیشه ، شبا بی خوابم ، ...

میفهممت عزیزم ولی ی چیزیو رو تجربه بهت میگم هر چیو که بزور از خدا بخای تهش اصلن خوب نیست . من با شوهرم کلی مشکل داشتم ولی فقط میخاستم که بمونه هر جوری شده تهش بعد چن سال پشیمونم چون دیگه نمیتونه بی توجه بودن و خیانت و هزار اخلاق بد دیگش تحمل کنم . شوهرم بچه دار نمیشد کلی نذر و دعا و مقاومت ک خدا بهم بچه داد حالا دردم اینه که بخاطر همین بچه هام نمیتونم ازین زندگی برم مجبورم بسوزم . سعی کن یجور دیگه خوشبختی رو پیدا کنی عزیزدلم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

سی سال سنی نیست الان دخترا ۴۰ سال ازدواج میکنن همین که کار داری خیلی خوبه

خب منکه امیدی واسه ادامه زندگی ندارم چی ؟ الان دختر ۱۱ ۱۲ ساله با پسر هست ، من ۳۱ سالمه حق ندارم عشق رو تجربه کنم؟😔