2777
2789
عنوان

همسایه زورگو

226 بازدید | 5 پست

یه همسایه دارم حدود ۳۵ ساله در شرف جدایی از همسرش هست ولی با هم زندگی نمیکنن وضع مالی خوبی داره کارمنده ولی بسیار خسیس حالا این خانم عمه ۷۵ ساله خودش رو آورده زندانی کرده که باید از بچه مراقبت کنی ولی حاضر نیست کودک رو بفرسته مهد فقط دقیقه به دقیقه صداهای جیغ کودک رو میشنویم مادر بسیار عصبی هستش و کل ساختمون از دستش عاجز شدن عمه سالخورده هر بار منو میبینه بهم میگه میخوام برم خونه م نمیزاره من نمیتونم با ۷۰ سال سن از بچه مراقبت کنم پا ندارم دنبالش بدوم مادرشم سره کاره از من عمه خواسته باهاش حرف بزنم بزاره بره خونش و‌کودک رو بفرسته مهد ولی من دخالت نمیکنم

#نه به حیوان آزاری

حتما به همع پول میده فکر میکنه داری خوبی میکنه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما به همع پول میده فکر میکنه داری خوبی میکنه

نه والا هیچ پولی نمیده خیلی خسیسه کارگر میاد خونش از صبح تا شب کار میکنه یه چایی بهش نمیده

#نه به حیوان آزاری