2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 30 پست
تحصیلات یعنی چی؟ فاصله تحصیلیتون چقدره؟عصبی هم تعریف داره یعنی اخلاقش خیلی قابل تحملهدوست من اگر فاص ...

اون دیپلم من لیسانس ولی درآمدش از من خیلی بیشتره اخلاقش قابل تحمله ولی مردسالاره مثلا گفت بعد ازدواج دوست نداره من برم سرکار منم مشکلی با این موضوع ندارم

اون دیپلم من لیسانس ولی درآمدش از من خیلی بیشتره اخلاقش قابل تحمله ولی مردسالاره مثلا گفت بعد ازدواج ...

دوست عزیز فاصله تحصیلیتون در یک سطح نیست اما زیادم نیست خب درآمدش هم یک نکته مثبته... اینکه میگه بعد ازدواج نری سرکار خوب نیست کاش اجازه میداد خودت تصمیم بگیری که میخوای کارت رو ادامه بدی یا نه

با هم دوست هستین؟ بهش علاقه داری؟ خصوصیات اخلاقیش رو می پسندی؟؟ خانوادش خوب هستند؟

باید اینا رو خوب بررسی کنی و در صورت امکان مشاوره قبل ازدواج بری تا بتونی تصمیم درستی بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز فاصله تحصیلیتون در یک سطح نیست اما زیادم نیست خب درآمدش هم یک نکته مثبته... اینکه میگه بعد ...

کارم چون ناراحتش میکنه من مشکلی با نرفتنش ندارم باهاش دوستم و بهش علاقه دارم و خانواده خوبی داره فقط هنوز شناختم ازش کافی نیست و کلا درباره ازدواج کردن یه ترس بزرگی دارم 

در آمدم اجازه میده از خانوادم جدا بشم ولی به خاطر عقاید متحجرانه نمیذارن برم انگار تو برزخ و زندان گ ...

خب اونا نمیتونن تو رو مجبور کنن 

سی سال سن داری ، یه زن عاقل و بالغی که میتونی برای زندگیت تصمیم بگیری

اگه واقعا اذیتی جدا شو هیچکار نمیتونن بکنن 

خب اونا نمیتونن تو رو مجبور کنن سی سال سن داری ، یه زن عاقل و بالغی که میتونی برای زندگیت تصمیم بگیر ...

واقعا نمیشه ازشون خسته شدم هم دوسشون دارم نمیشه با دعوا و بحث ازشون جدا بشم

خوبش مگه هست؟ تمام دخترایی که میشناسم به کم قانع شدن که تونستن ازدواج کنن

نمیدونم شماهم گویا همین رویه رو گرفتی

بهرحال شما تصمیمت رو گرفتی امیدوارم خوشبخت باشی

هرکسی توقع و انتظاراتش از زندگی با بقیه فرق داره و شرایطش هم متفاوته که بسته به اون تصمیم میگیره من صرفا نظر خودمو گفتم

نمیدونم شماهم گویا همین رویه رو گرفتیبهرحال شما تصمیمت رو گرفتی امیدوارم خوشبخت باشیهرکسی توقع و انت ...

عزیزم من کاملا باهات موافقم ولی انقدر از طرف جامعه و مخصوصا خانواده تحت فشارم که دیگه میخوام به ناچار تن به این ازدواج بدم فقط خدا کمکم کنه

عزیزم من کاملا باهات موافقم ولی انقدر از طرف جامعه و مخصوصا خانواده تحت فشارم که دیگه میخوام به ناچا ...

میدونم منم با توجه به شرایط خودم گفتم و تو زندگی شما نیستم منم 32 سالگی ازدواج کردم و بقول شما تحت فشاریکه خودم به خودم می اوردم بودم خانوادم کاری به کارم نداشتم ولی حس میکردم چون همه ازدواج کردن لابد من رو مشکل دار میبینن اذیت میشدم هربار یکی می اومد و نمیشد حس میکردم از بقیه حرف میشنون ولی هیچوقت منو تحت فشار نذاشتن خداروشکر ازدواج خوبی کردم نمیگم پولداره یا مرفه شدم ولی اون چیزیکه واسم مهم بود یعنی اخلاق رو داره

منم ظاهر خوبی داشتم و هیکل خوبی و شاغلم و تحصیلاتم داشتم گزینه های عجیب و غریب زیاد داشتم وقتی رد میکردم واس بقیه عجیب بود که اینو دیگه چرا ولی تنها کسیکه قرار بود باهاش زیر یه سقف بره من بودم!بقیه فقط از من یه ازدواج میخواستن

مثلا پولدار خانواده دار ولی مشکل ج ن سی داشت و رفتار نامعتادل!

زشت و بی عرضه ولی مدعی

عاشق پیشه ولی دمدمی

گزینه های بسیاری رد کردم تا به شوهرم رسیدم

ایشونم ادم کاملا معمولی هست ولی برای من کافیه

میدونم منم با توجه به شرایط خودم گفتم و تو زندگی شما نیستم منم 32 سالگی ازدواج کردم و بقول شما تحت ف ...

چقدر حرفات حرف دل من بود دلم میخواد بشینم باهات ساعتها حرف بزنم ولی حیف نمیشه... من تو مخمصه گیر کردم ای کاش خانوادم طرز فکر بهتری نسبت به یه دختر داشتن و فقط ازدواج رو وسیله رستگاری اون دختر نمیدونستن ... چقدر دلم برای خودم و امثال خودم میسوزه ... من الان زیر منگنه ام خیلی زیاد تحت فشارم...

منم هم شاغل و مستقلم هم تحصیلاتم خوبه هم زیبایی چهره واستایل رو دارم خدا کنه بدبخت نشم

کارم چون ناراحتش میکنه من مشکلی با نرفتنش ندارم باهاش دوستم و بهش علاقه دارم و خانواده خوبی داره فقط ...

به خودت فرصت بده برای شناخت و عجله نکن و از روی اضطرار و سن تصمیم نگیر... خوب بررسی کن و اگر با معیارهات مطابقت داره انتخابش کن در غیر این صورت مطمئن باش شرایط بهتری در مسیرت قرار میگیره