2777
2789
عنوان

نگاه شوهرم

520 بازدید | 28 پست

دوستان خسته شدم شوهرم هرجایی میریم خیلی به دخترا نگاه میکنه نگاه نگاه میکنه بهدشم که میگم بهش انکار میکنه میگه چرت و پرت نگو منم بهش گفتم یبار دیگه همچین رفتاری ازت ببینم بد برخورد میکنم جلو جمع اونم گفت یبار دیگه همچین حرفی بزنی جلو جمع میزنم تو دهنت بنطرتون چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیزه دیگه

دعوا بکن شاید اثر بذاره..... اون کوتاه بیاد و زیرزیرکی نگاهشون کنه 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مطمئن باش میزنه تو دهنت و خورد میشی پس بیخیال شو ۹۰ درصد مردا نگاه میکنن

اخه چجوری تحمل کنم برا منم از لحاظ احساسی کم نمیذاره ها ولی تا بهش میگم بهش برمیخوره خسته شدم 😭

مطمئن باش میزنه تو دهنت و خورد میشی پس بیخیال شو ۹۰ درصد مردا نگاه میکنن

نگاه کردن رو بله

همه‌نگاه میکنن

ولی اینی که اسی گفته لابد خیلی تابلو و هیز بازی هست... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برای اینکه انکار نکنه 

یک بار که دیدی داره نگاه می‌کنه چند دقیقه بعدش صداش بزن مثلا بگو فلان شال سر اون دختره بود که دیدیش رو از نظرت قشنگه می‌خوام بخرم 

وقتی نظر داد همون لحظه مچش رو بگیر بگو غلط کردی نگاه می‌کنی و بعدش انکار 

البته همه مردا نگاه میکنن متاسفانه فقط کم و زیاد داره 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

خوب نگا کنه شما محدودش نکن هرچی بیشتر بگی نگا نکن بیشتر نگاه میکنه

اخه به من میگه باید حجابت کامل کلمل باشه عیت دلقک میرم بیرون خودم حجابو دوس دارم ولی نه اینجوری ک به من بگه بعد خودش نگاه کنه گردن هم نگیره