2777
2789
پشمام چقدر من بی خبرم ولی خب من از همون سالی که تحریم ها شروع شد ۹۷ منم رفتم دانشگاه و همیشه تو فشار ...

ببین با این فعال شدن تا الان هر چیزی که از بدبختی فکر می‌کردیم فقط تصور بدبختی بوده بدبختی واقعی از الان به بعد کار به جایی می‌رسه که مردم دیگه سال یکبار هم نتونن برنج و گوشت و مرغ بخورن مجبور میشیم برای خرید و فروش کردن وسایلامون با فرغون پول ببریم پولی که دیگه هیچ ارزشی نداره

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین با این فعال شدن تا الان هر چیزی که از بدبختی فکر می‌کردیم فقط تصور بدبختی بوده بدبختی واقعی از ...

مردم همه چی دارن

قیمت طلارو ببین

برو دم در طلا فروشی

خیلیا در حال هریدن

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

مردم همه چی دارنقیمت طلارو ببینبرو دم در طلا فروشیخیلیا در حال هریدن

بدرود 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

مردم همه چی دارنقیمت طلارو ببینبرو دم در طلا فروشیخیلیا در حال هریدن

ما لباس و کیف و کفش نمیخریم مسافرت نمیریم گوشیمون واسه 7 ساله پیشه مهمونی نمیدیم ولی طلا میخریم نمیدونستم نشونه ی دارا بودنمونه