2777
2789
اشتباه نمیکنی☹️۸۷۰۰ نیست؟؟؟؟

نه امروز صبح شده ۹ میلیون و دویست ۳۰۰

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

حاجی مکانیزم ماشه فعال شد و با این شرایط بعید می‌دونم ما طلای زیر ۱۲ میلیون تومان رو ببینیم

فروردین ۹ میلیون بود.

خرداد ۶ میلیون بود

الان دوباره ۹ میلیون

مدام تغییر میکنه

███─█─█🩸─█████─█🩸█─██ !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فروردین ۹ میلیون بود.خرداد ۶ میلیون بودالان دوباره ۹ میلیونمدام تغییر میکنه

ف بله درسته ولی فروردین مکانیزم ماشه فعال نشده بود جنگ شروع نشده بود و کشور توی وضعیت بحرانی قرار نگرفته بود الان حتی شبیه به هفته پیش هم نیست وضعیت مکانیسم ماشه فعال شده ما یک جنگ را از سر گذروندیم و کشور در وضعیت بحرانی و در آستانه فروپاشی اقتصادی قرار داره دلاری که ۱۰۰ تومان را رد کرده یورویی که ۱۲۰ هزار تومان را رد کرده طلایی که در یک قدمی ۱۰ میلیون تومان قرار گرفته 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

آخه ساعت ۱۱ به بعد نرخ جدید میاد .تعجب کردم

نه عزیزم اگر حالا رو ساعت ۱۱ می‌خوای برنامه‌ریزی بکنی ۳ دقیقه دیگه می‌تونی چک بکنی و با قیمت ۹ میلیون و ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومنی روبرو بشی

من فک میکنم بالاتر بره بعد یکم بیاد پایین. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
میگم این مکانیزم یعنی چی

یعنی یک عالمه تحریم به تحریم‌های قبلی اضافه می‌شه و عملاً ایران دیگه تحت هیچ شرایطی نمی‌تونه نفت رو به هیچ کشور دیگه‌ای بفروشه هر کشوری هم که اقدام به خرید و فروش و دریافت نفت از ایران بکنه یا بخواد از طریق صادرات و واردات ارزی به کشور ما وارد کنه دچار یه سری از مشکلات میشه که آمریکا و کشورهای اروپایی بهش تحمیل می‌کنند یعنی عملاً یک جوری مثل شعب ابیطالب میشیم

اخه سایت طلا ساعت ۱۱باز میشه

الان ساعت ۱۱:۲ دقیقه است برو سایت طلا رو چک کن قیمت ۹ میلیون و ۲۵۴ هزار تومانو می‌بینی و به یک روز جدید در ایران سلام می‌کنی 

یعنی یک عالمه تحریم به تحریم‌های قبلی اضافه می‌شه و عملاً ایران دیگه تحت هیچ شرایطی نمی‌تونه نفت رو ...

پشمام چقدر من بی خبرم ولی خب من از همون سالی که تحریم ها شروع شد ۹۷ منم رفتم دانشگاه و همیشه تو فشار بودم و اون چیزایی که دلم میخواست به سختی برام به دست میومدددبگ خودمو زدم به بیخیالی