2777
2789
عنوان

تاپیک پربازدید کتک خوردن از شوهر

622 بازدید | 53 پست

اشکم رو در اورد

🥲🥲 چقدر خیلیا گفته بودن اره تقصیر خانمه اگر رفتار و گفتارش رو کنترل کنه، شوهر کتکش نمیزنه...

چقدر دلم ریخت از این جمله،

چقدر بی رحمید بعضیاتون... انگار مادرشوهر ها که رو میکنن به عروس میگن همینه که هست! درست باهاش رفتار کن تا کتکت نزنه

انگار کتک زدن برای مردان یک حق مسلمه و این زن هست که خطاکاره

چقدر دلم شکست وقتی رفتم سرچ کردم ایات قرآن اومد بالا...چقدر به بهانه همین ایات، مردان، زنانشون رو کتک زدن چرا؟ چون به نظرشون همسرشون خطاکاره... اشکم در اومد...

یعنی اگر دوستتون خطایی در حق شما کرد، شما اون رو کتک میزنید؟ معلومه که نه!

اما اگر زن خطایی کرد، شوهر میتونه کتکش بزنه؟ یعنی ارزش همسر از دوست پایینتره؟ زنی که پای بی پولی، بداخلاقی، خانواده مزخرف شوهر، بچه داری و سختی های زندگی با شوهرش مونده، سر یه خطا، باید کتکش زد؟ اونم ازطرف کی! شوهری که دوستش داره، همون شوهر بیاد کتکش بزنه؟ حتی یه سیلی...!!!

اون تاپیک نشون داد خیلیامون با اینکه امضاهای روشنفکرانه داریم، هنوز ظاهربین و مرد پرستیم

هنوز فکر میکنید جامعه خیلی گل و بلبله

انگار هنوز نمیدونید وقتی امام زمان(عج) ظهور کنن، اولین کاری که میکنن، رسیدگی به حقوق بانوانه! میدونید یعنی چی؟ یعنی حق‌ ما خانوما ابنقدر پایمال شده اینقدر اوضامون خرابه که اولویت اوله

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خیلی موافقم

اشکم در اومد

داشتم با گریه تاپیک میزدم

دلم درد گرفته میدونی

اینکه مردانی رو در عمرت ببینی که چیزی از محبت، مهربونی و عاطفه با همسرشون بلد نیستن، تماما تحقیر، تمسخر، کتک، نادیده گرفتن...

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خیلی داغونن

من گفتم تا جایی که من از اطرافیانم خبر دارم چنین موضوعی نیست بین زن و شوهرا. طرف اومده مبگه همینه که انقدر ظاهربینید کسی نمیاد جار بزنه. انگار من گفتم از مردم کوچه خیابون خبر دارم. یعنی مثلا همکار من با صورت کبود و چشمای ورم کرده از گریه بیاد من نمیفهمم؟ خواهرم که هر روز همو میبینیم کتک بخوره من نمیفهمم؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خب لابد خودشون رو تا همون حد پایین میبینن که کتک میخورنشایدم کتک رو دوست دارن،مگه کل افراد جامعه قرا ...

نگید این حرفو

چون یه نفر مشکل داره، یه نفر دیگه حق نداره کتکش بزنه...

باید به زنان اسیب دیده کمک بشه

من هر کاری تونستم کردم اما نشد ... اتیش میگیرم وقتی این چیزا رو میبینم

هنوز زنای عقب مونده وجود دارن زنی که زیر شوهرش میخوابه شوهرشو به لذت میرسونه نیاز مهم شوهرشو رفع کنه چرا باید کتک بخوره از بی عرضگی خودشونه  جلو ظالم واینمیستن  کی گفته اگه مرد کتک میزنه تقصیر زنه؟ پس او زنهایی که شوهراشونو کتک میزنن چی اون تقصیر کیه؟

آره عزیزم ما چه بخوایم چه نخوایم جامعه زن ستیزی داریم

زن خیانت کنه ابرو خودشو برده و حتی دیگه ارزش نداره مادر بچه هاش باشه عین یه زباله میندازن بیرون بدون توجه به اینکه اصلا چرا اینکارو کرده

ولی اگه مردخیانت کنه تقصیر باز زنه که عاصیش کرده و بهش نرسیده 

این یه نمونشه

نخوندم خودم که از دیشب دادم گریه میکنم فشار عصاب روم خون دماغ شدم .بخاطر حرف نسنجیده یه پیرمرد که پا ...

ای وای من

🥲🥲🥲 من معذرت میخوام بابت تاپیک

ولی نمیدونم چرا بعضیا میخوان از حقیقت فرار کنن؟! ایا این درست نیست که اکثر مردان در کل، بلد نیستن با خانما رفتار درستی داشته باشن؟ دوست دارن یه نفر همون بلا رو سر مادرشون بیاره؟ مادرشون زن هست، اما همسرشون زن نیست؟

هنوز زنای عقب مونده وجود دارن زنی که زیر شوهرش میخوابه شوهرشو به لذت میرسونه نیاز مهم شوهرشو رفع کنه ...

اوووه تازه همون مردا سر زن منت میذارن که باهاش بخوابن( اینم دیدم باز)

عوضی های نمک به حروم

ای وای من🥲🥲🥲 من معذرت میخوام بابت تاپیکولی نمیدونم چرا بعضیا میخوان از حقیقت فرار کنن؟! ایا این د ...

اشکال نداره عزیزم .یعنی زنشو مقایسه با مادرش میکنه میزنش نگرفتم 

اعصابتو خورد نکن پیرمردها جزو آدما نیست بهش محل سگ نده

🤣 خوب گفتی