2777
2789

من دو تا جاری دارم، که شوهرامون با هم همکار هستند و هر روز تا شب با هم هستند ولی ما سه تا از هم هیچ خبری نداریم. شاید سالی یک بار یا دو بار مادرشوهرم مهمونی کنه ببینیم هم رو. 

مثلا یکیشون اردیبهشت زایمان کرد، یه سر رفتم بیمارستان بعد رفتیم خونشون دیدنش، دیگه اصلا بچه اش رو ندیدم. 

کسی مثل ماهست؟ 

بچه من هم توی دوران کرونا راه افتاد و ... اینا حدود دو سال بچه من رو نددیه بودن اصلا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم تازه یکیشون اصلا هنوز خونه منوندیده ده ساله ازدواج کردم ایشون پانزده

من شش ساله اسباب کشی کردم هیچ کدوماشون خونه من رو ندیدن، من هم خونه جدیدشون رو ندیدم. یکیشون رو اصلا نرفتم، اون یکی هم زایمان کرد که رفتم یه سر. 

منن همینحور چهار ساله جاریمو ندیدم اون یکی خانواده شوهرم نمیزارن باهم بریم بیاین تو یه ساختمونیم شاید چندماه یه بار دو‌دقیقه ببینم تو‌خونه مادرشوهرم

من نی نی یار نیستم تگ نکنید منو