2777
2789
عنوان

کسی هست با جاری هاش هیچ ارتباطی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 40 پست

آره عزیزم من الان شش ساله ازدواج کردم با داریم کلا نیم ساعت حرف نزدیم نه خونه ی هم میریم فقط سالی دوبار خونه ی مادر شوهرم همدیگه ارو میبینیم فقط هم یه سلام علیک خشک و خالی

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شش ساله اسباب کشی کردم هیچ کدوماشون خونه من رو ندیدن، من هم خونه جدیدشون رو ندیدم. یکیشون رو اصلا ...

من اوایل دوسه مرتبه رفتم دیدم نمیاد دیگه نرفتم برای زایمان منم نیومد دیگه انگارنیست 

اون یکی شاید سالی یباربرم اونم جشنی روضه ای توخونه ش باشه دعوت کنه بدون دعوت نمیریم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

من سه تاجاری  دارم سالی یکبار می‌رفتیم خونه شون اتفاقا بچه یکیشون  کوچیک بود دیدم تا الان ندیدمش که  بزرگ شده 

فقط با یکیشون صمیمی بودم که کات کردیم 

از امسال عید هم دیگه خونه هیچکدوم نرفتیم 

خیلی هم عالی جاری چیه که ادم بخاد ببینهمنم چند سالیه که نمیبینمشون و اعصاب و روانم ارومه اون موقع که ...

خوشبحالت ازمن یکی همسایه خونه نمیاد ولی غرغراشو همیشه میشنوم 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
خیلی هم عالی جاری چیه که ادم بخاد ببینهمنم چند سالیه که نمیبینمشون و اعصاب و روانم ارومه اون موقع که ...

خواهر من ۱۰ساله باجاریش قهره اصلا دل خوش بهم ندارن  همون یباری ک بینشون دعواافتادهموزن دیگه باهم درارتباط نیستن