2777
2789

تصمیم گرفتم سال دوازدهمم مدرسه نرم ، رفتم یه اشتراک از تاملند خریدم که هم عمومی هارو داره (حتی سلامت و هویت) هم تخصصی هارو داره ، ازمونم داره ، با خودم کفتن با اینا پیش میرم دیگه 

ولی الان یهو یه ترسی اومد تو وجودم که نکنه با این کارم خودمو بدبخت کنم ، از طرفی اگه برم مدرسه تا ۲ ظهر وقت تلفیه ، بعدش نهار بخورمو بخوابم بعد تازه شروع کنم کلاس انلاینارو ببینم تا ۱۱ شب ، هرروزم همینه وضعیت ، خب وقتی نمیمونه که من درس بخونم و تست بزنم اخه

از طرفیم میگن امتحانا نهاییه و باید بری و اینا 

اینم بگم مدرسم غیر دولتیه ، معلما افتضاحن (این معلمای انلاین ولی عالین) 

مشکلیم از لحاظ غیبت ندارم ، با مدیر حرف زدیم

حالا به نظر شما چیکار کنم؟

اطرافتون کسی بوده که نرفته باشه ؟ یا رفته باشه راضی نباشه؟

حتما باید بری

سال دوازدهم نریک بهت دیپلم نمیدن

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاملند واقعا خوبه ولی حجم ویدیو ها خیلی زیاده هر ویدیو ۳ ساعتهه واقعا جونی برای آدم نمیمونه 

الان ماییی ک نمونه دولتی هستیم مثلا بهترین مدرسه شهره هیچ گلی به سرمون نزده معلم ها تو دیوار 

بچه های ما ولی نیم سال اول و میان نیم سال دوم و نمیومدن معمولا اونم چون اون موقع کنکور دو مرحله ای بود 

نه این با مدیر هماهنگ شده

امتحان نهایی و میتونی بدی؟

ب نظر من برو مدرسه

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...
تاملند واقعا خوبه ولی حجم ویدیو ها خیلی زیاده هر ویدیو ۳ ساعتهه واقعا جونی برای آدم نمیمونه الان مای ...

اره دقیقا حجم ویدیو ها زیاده ولی خوبیش اینه عمومیا تا بهمن اینا تموم میشن تخصصیا تا اسفند 

اها مدارس عادیم همینجوری ان

اره دقیقا حجم ویدیو ها زیاده ولی خوبیش اینه عمومیا تا بهمن اینا تموم میشن تخصصیا تا اسفند اها مدارس ...

ولی خب ببنین انصاف نیست واقعا شهریه ای ک ما می‌دیم ۶ میلیون و هفتصده بعد مدرسه عادی شاید فقط ۷۰۰ بده خب این هزینه برای چیه ؟ برای اینه ک ی معلم خوب داشته باشیم 

تازه آزمون دادیم مثلا واقعا ارزش آنقدر سختی و نداشت این مدرسه 

رو دور تند ببین وقت های آزاد بشین ببین من معمولا شبا میبینم

امتحان نهایی و میتونی بدی؟ب نظر من برو مدرسه

اره بابا همه چیش هماهنگه مدیرهای مدارس غیردولتی میتونن غیرقانونی این کارو بکنن 

۱۴۰۴ هم خیلیا بودن غیرحضوری بودن مدرسه ما ولی هیچ مشکلی پیش نیومد

منم نرفتم

معدل نهاییم19/26 شد 

تراز کنکورم هم حدود10800 و رتبم هم حدود1000 و الان دانشجو دندونم

بستگی به خودت داره.اگه واقعا صبحا همیشه ساعت6یا7 بیدار میشی و سعی میکنی همیشه بالای12 ساعت بخونی قطعا نرو 

برای نهایی ها هم که خودت فیلم میبینی خب.سوال و تست هم زیاد حل کن

نرو نرو نرو 

من برگردم پارسال پامو تو مدرسه نمیزارم مدیر ما اصلا اجازه نمی‌داد که نریم 

فقط خودت جدی بشین بخون 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

ولی خب ببنین انصاف نیست واقعا شهریه ای ک ما می‌دیم ۶ میلیون و هفتصده بعد مدرسه عادی شاید فقط ۷۰۰ بده ...

مدرسه عادی منظورم دولتی نبودا ، اونا که کلا پرتن 

ببخشید منظورم غیردولتیا بود 

ما که ۴۵ میلیون میدیم و هیچ چیزی ازشون ندیدیم ، تازه من برای اینکه غیرحضوری بتونم بخونم ۵ تومنم بیشتر میدم

سلام نرو 

اگه رفتی پس کلاس هارو شرکت نکن

چون وقتی هم مدرسه بری و هم کلاس برای تست نمی‌مونه و ادامه ی این روند یعنی باخت!

به نظر من مدرسه رو کلا بیخیال شو

تمرکز اصلی روی کنکور هم کلاس هارو ببین و هم تست بزن 

کتاب های دوازدهم رو که تستی بستی برو سراغ نهایی

ببین سوالات نهایی که از کنکور سخت تر نیست که 

چه از نظر جزئیات ریز به ریز کتاب (حفظی) چه از نظر دشوار بودن سوالات 

آسانتر از کنکوره

تنها نکته نهایی توی نوشتن جواب هاست که خلاصه نویسی نباشه بایدکامل و با جزئیات بنویسی

برای اونم حتی دوره های خوبی میزارند 

ولی توصیه من که 403 کنکور دادم اینه که 

اول خوب دوازدهم رو ببند 

بعد برای امتحانات نهایی سوالات امتحان نهایی های سال قبل رو بزن و برو پاسخنامه رو ببین که نوشتن جواب هارو باهاش چک اگه نیاز هست با جزئیات بیشتری بنویس 

همین !