2777
2789

من عااااااااشق كادو دادنم يعني گاهي از چيزي كه دوس دارم ميگذرم تا واسه دوستام خونوادم كادو بخرم ، اما حس ميكنم داره از حالت طبيعي خارج ميشه . من تو هفته ي پيش دو تا چيزي كه شوهرم عاشقش بودو براش خريدم، يكي چرتكه كه خيلي دوست داشت نميدونم چرا😅 يكي ام تخته و شطرنج . الان كلا٣ ٤ روز از روز مرد ميگذره خوره افتاده به جونم كه براش سشوار بخرم. همشم از پول پس انداز خودمه يعني واقعا كادوئه از كارت خودش براش نميگيرم😂 

حالا يه مساله اي هست. تو يه كتاب خوندم ، مشاورمم گفت، همه ميگن كلا، محبتم زياديش بده. اينم ميدونم زياديش لوس ميشه... اما هي فرشته شونه راست بهم ميگه نه بگير محبت كه زياديش بد نيس ... ولي اگه از چشش بيفته چي؟ اگه ديگه ذوق نكنه؟ من كادو دادنو به خاطر ذوق اون ادم دوس دارم ...  

منم دقیقا همینطورم

یعنی منتظرم بفهمم شوهرم به چیزی نیاز داره

دلم میخواد یه جوری به یه مناسبتی بخرم براش 

منم با پول های خودم میخرم

اما شوهر من از کادوی بدون مناسبت خوشش نمیاد و برای همین کلا دست و بالم بسته است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نچ😁 متعادلش کن

مثلن به جز مناسبتا سالی یکی دو بار کادو بده اگه خیلی دوس داری

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
منم دقیقا همینطورم یعنی منتظرم بفهمم شوهرم به چیزی نیاز داره دلم میخواد یه جوری به یه مناسبتی بخرم ...

فك كنم اين تو همه ي مردا يكسانه. من كه نفهميدم مدلشونو. بالاخره بايد خرج كني يا نكني. گاهي از رو رفتاراش ميفهمم كه دوس داره نگه داري پولاتو گاهي ميفهمم كه خوشش مياد ... ولي من خيلي اطرافم ديدم اينجوري. همشون مرده عادت ميكنه فك ميكنه وظيفته 😞بعد ديگه حال نميده كادو دادن