2777
2789

سلام مامان عزیز 💚
 درکت می‌کنم، شنیدن اسم این بیماری برای هر مادری استرس‌زاست.
همی‌هیپرتروفی یعنی یک سمت بدن (مثل دست یا پا) بزرگ‌تر از سمت دیگه رشد می‌کنه.

🔹 شدتش در بچه‌ها فرق می‌کنه؛ بعضی وقتا اختلاف کم می‌مونه و مشکلی ایجاد نمی‌کنه، ولی بعضی وقت‌ها با رشد کودک بیشتر میشه.
🔹 لازمه که حتما فرزندتون زیر نظر فوق‌تخصص ارتوپدی کودکان و در صورت لزوم متخصص ژنتیک باشه.
🔹 خیلی مهمه طول اندام‌ها مرتب اندازه‌گیری بشه تا اگر اختلاف زیاد شد، اقدامات لازم (مثل کفش مخصوص یا در موارد بسیار خاص جراحی) انجام بشه.
🔹 نکته مهم دیگه اینه که بچه‌هایی با این مشکل باید در چند سال اول زندگی سونوگرافی دوره‌ای شکم انجام بدن، چون احتمال بعضی تومورهای کودکی کمی بالاتره و با این کار میشه خیلی زود تشخیص داد و درمان کرد.

✨ پس ، چیزی نیست که نتونید مدیریت کنید، فقط نیاز به پیگیری دقیق داره. تو این مسیر کنار پزشکتون بمونید و هر تغییری در رشد بچه رو یادداشت کنید.

برای اینکه همیشه به‌روزترین و علمی‌ترین نکات مربوط به رشد و سلامت کودکتون رو بدونید، می‌تونید در یوتیوب کانال دکتر کودک شما (doctorkoodakshoma) رو دنبال کنید. اونجا کلی مطالب کاربردی و علمی برای آرامش خاطر مامان‌ها گذاشته میشه. 🌷

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مامان عزیز 💚 درکت می‌کنم، شنیدن اسم این بیماری برای هر مادری استرس‌زاست.همی‌هیپرتروفی یعنی یک ...

بله کم و بیش اطلاعات دارم درباره ی این بیماری و اینکه احساس میکنم پای بلندتر داره بلندتر میشه این منو خیلی نگران میکنه میترسم دکتر ارتوپد نتونه جلو ی پیشرفت پای بلند رو بگیره.

واینکه هر دکتری هم میبرم میگن تا راه نره نمیتونیم کاری بکنیم.

واقعا زندگی برام سخت شده از عوارض بعد این بیماری میترسم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کم و بیش اطلاعات دارم درباره ی این بیماری و اینکه احساس میکنم پای بلندتر داره بلندتر میشه این من ...

نگرانیت کاملا قابل درک هست عزیزم...ولی بهت توصیه میکنم از لذت مادر بودن و دقیقه به دقیقه این روزها استفاده کن و با محبت کردن در کنار هم  آینده عالی و برای  خودت و فرزندت بساز...نگرانی بیش از حد میتونه باعث دیده نشدن لذت های زندگیت مخصوصا لذت مادر بودن بشه...سلامت باشی و پر آرامش

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1