2777
2789
عنوان

خفگی و نفس تنگی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چرا ممکن نیست ... آزمایش خون و سونو گرافی از گردن باید بدین

نمیدونم بخدا 

آخه راه میرم خوبم همینکه سرمو میزارم رو بالش حس میکنم یچیزی میاد راه گلومو میبده کامل بسته همش یا سرفه میکنم یا صدامو صاف میکنم که بتونم راه نفس کشیدنمو باز کنم  

نمیدونم بخدا آخه راه میرم خوبم همینکه سرمو میزارم رو بالش حس میکنم یچیزی میاد راه گلومو میبده کامل ب ...

عزیزم نمیدونم چی بگم ولی بری دکتر تشخیص میدن مشکلتو

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
ممنون ازتون ولی من حالم دیگه هیچ جوری مثل قبل نمیشه ! سر خاک مُرده گل ببری مرده که زنده نمیشه !! می ...

درکت میکنم

نیاز به کمک داری تا دوباره بهتر بشی

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

درکت میکنمنیاز به کمک داری تا دوباره بهتر بشی

نه درک نمیکنی ! فقط به حرفه ...! 

چون نه راه منو رفتی نه زندگی منو زندگی ... 

والا دیگه به جایی رسیدم که کمک از هیچکی نمیخام همینکه نوبتی  به آدم  زخم نزنن کافیه کمکو خدا باید بهم بکنه فقط ... 

نه درک نمیکنی ! فقط به حرفه ...! چون نه راه منو رفتی نه زندگی منو زندگی ... والا دیگه به جایی رسیدم ...

زندگی هر کس مشکلات داره

شما گلوت هم عصبیه احتمالا 

زندگی هر کس مشکلات دارهشما گلوت هم عصبیه احتمالا

اره خوب مسلما همینه ... 

من کلا سینوزید دارم ۱۶ /۱۷ ساله ... ولی پیگیرش نشدم 

گلوم همیشه عفونت داره . 

از وقتی سیگار کشیدنام زیاد شد بدتر بدتر شد .. 

اره خوب مسلما همینه ... من کلا سینوزید دارم ۱۶ /۱۷ ساله ... ولی پیگیرش نشدم گلوم همیشه عفونت داره . ...

دکتر گوش حلق بینی رفتی؟