2777
2789
عنوان

خفگی و نفس تنگی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 91 پست

وضعیت شمارو دارم منم تنگی نفس نزاشت بخوابم من بعد یه سرماخوردگی اینحوری شدم انقدرم دکتر قلب و ریه رفتنم گفتن هیچیت نیست ولی خب علائم که شماهم داری مربوط به قلبه سعی کن استرس نگیری

تو تایپک شما چند نفر گفتن مجبور به عمل قلب شدن من یجوری استرس گرفتم الان تنگی نفسم بدترررر شد

دکتر من قرص کنکور داد بهم میخورم یکم بهتر میشم 

میدونم فشار مالی روی همه هست ولی سعی کن در اولین فرصت بری دکتر اینجوری خیالت راحت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت شمارو دارم منم تنگی نفس نزاشت بخوابم من بعد یه سرماخوردگی اینحوری شدم انقدرم دکتر قلب و ریه رف ...

بله عزیز چشم حتما ممنون از پیامت. و امیدوارم هرچه سریعتر شماهم خوب بشین 

من بعد از ی ویروس ک گرفتم گلوم انگار ی چیزی توشه بعضی وقتا حس خفگی میدهدکتر زیاد رفتم از شدت قبلش یک ...

مشکل معده نداری چون منم معده ام درد میکنه گاهی وقتا همین حس رو دارم تو گلوم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

مه تیروئید هم آزمایش دادم

از اثرات همون وبروسه اس من که بعد از کرونا اون آدم سابق نشدم همش تنگی نفس میگیرم

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹