2777
2789
عنوان

خفگی و نفس تنگی شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 91 پست
تو اولین فرصت باید همینکارو بکنم ! ممنون عزیز

خواهش عزیزم❤️

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک دو هفته شبا رو به موت می افتادم و خس خس میکردم مامانم میگفتم این داره میمیره نشسته بودم وصی ...

خدا خودش کمکمون کنه  بخدا دستم خالیه خالیه پول قرصم ندارم چه برسه دکتر 

خدا خودش کمکمون کنه بخدا دستم خالیه خالیه پول قرصم ندارم چه برسه دکتر

عزیزم وضعیت ههمون بخدا خرابه گرونی هم افتاده سر مشکلاتمون نمی‌دونیم کدوم زخممون رو ببندیم میریم بعدی اینقدر اوضاع خرابه، ایشالا خدا خودش کمک کنه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

عزیزم وضعیت ههمون بخدا خرابه گرونی هم افتاده سر مشکلاتمون نمی‌دونیم کدوم زخممون رو ببندیم میریم بعدی ...

اره بخدا. دقیقا همینه ... ای کاش وقتی مشکل داریم خدا راه حلش هم بزاره جلو پامون 🙃💔

اره بخدا. دقیقا همینه ... ای کاش وقتی مشکل داریم خدا راه حلش هم بزاره جلو پامون 🙃💔

ایشالا ببینیم چی میشه خدا خودش به داد همه ما برسه❤️