2777
2789
عنوان

خفگی و نفس تنگی شدید دارم

585 بازدید | 91 پست

نزدیک یک هفته اس روزانه چنبار حس خفگی بهم دست میده . ولی شبا خیلی شدت پیدا میکنه همینکه که سرمو میزارم رو بالشت حس میکنم راه گلوم بسته میشه همش پشت سر هم بهم فشار میاد و مجبور میشم سرفه کنم سرفه های محکم در حدی که گلوم درد میگیره .گلوم فک میکنم یچیز وسطش گیر کرده خیلی حالم بده میترسم بخوابم تو خواب خفه بشم . از مردن نمیترسم ولی دوتا بچه کوچیک دارم...  کسی اینجا هست مثل من شده باشه ؟؟ راهنمایی کنین ؟ جوشونده یا قرصی چیزی معرفی کنین بگیرم بخورم . فعلا شرایط دکتر رفتن ندارم .همسرم مسافرته خونه نیست . 

حمله پانیک هست اگر اشتباه نکنم! یه چکاپ کن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کن یا آلرژی به چیز خاصی پیدا کردی باعث تنگی نفست شده یا حمله عصبی پانیک هست یا آسم گرفتی! مشکلات دیگه ای هم هستن باعث تنگی نفس بشن بهترین راه اینه بری دکتر

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

باید بگم که باید بری دکتر نمی‌خوام بترسونمت من اینجور بودم اورژانسی اتاق عمل رفتم قلبم بود

۷ تا دکتر رفتم هیچکدومم جواب نداد

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

پنیک تو شب ؟اونم هرشب هرشب یا وسط روز ؟ اخه اصلا شرایط دکتر ندارم پولشو ندارم

من نزدیک دو هفته شبا رو به موت می افتادم و خس خس میکردم مامانم میگفتم این داره میمیره نشسته بودم وصیت نامه نوشته بودم! اینقدر تنگی نفسم داشت شدید میشد که نمی‌تونستم راه برم شبا به خصوص زیاد میشد

باید بگم که باید بری دکتر نمی‌خوام بترسونمت من اینجور بودم اورژانسی اتاق عمل رفتم قلبم بود

منم مشکل قلبی داشتم کوچیک بودم چن ساله این اواخر بدلیل مشکلات زیاد و رنج عذاب سیگار کشیدم حدس میزنم اون دودا کار دستم داده !!