2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین

111 بازدید | 9 پست

پدرم با برادرش حرفشون شده و رفت و آمد ندارن بچه های عموم‌ هم به تبعیت از پدرشون با خانوادم رفت و آمد نمیکنن حتی سلام هم نمیدن ولی با من اوکی هستن !!

حالا شما بودین چه رفتاری میکردین ؟

منم پدرم و عموم سالها مشکل داشتن،البته کلا دوتا استان متفاوتیم و رفت و آمدی نبود ولی خب همه میدونستن این دوتا مشکل دارن.ولی مامانم به ما اجازه دخالت نداد و تا روز آخر عمر عموم خدا میدونه چقدر دوسش داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی

یعنی چی ؟

وقتی بچه های عموم به پدرو مادرم سلام نمیدن و رفت و آمد نمیکنن من چجوری عادی باشم ؟

البته من تحت هر شرایطی برخورد داشته باشم محاله بی احترامی کنم منظورم رفت و آمد بود ؟

منم پدرم و عموم سالها مشکل داشتن،البته کلا دوتا استان متفاوتیم و رفت و آمدی نبود ولی خب همه میدونستن ...

والا درستشم همینه هر مشکلی هست بین اوناست بچه ها نباید دخالت کنن ولی بچه های عموم اینجور نیستن خودشونو دخالت میدن مثلا پیش اومده من کنار مادرم بودم به من سلام دادن به مادرم نه!!

مامانمم میگه توهم کاری رو بکن که اونا میکنن وقتی برای پدرو مادرت ارزش قائل نیستن تو هم نباش ولی نمیتونم بی احترامی کنم فقط نهایت رفت و آمد نمیکنم