2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

480 بازدید | 92 پست

بچه ها فامیلای شما دقیقا چجور آدمایی هستند؟ و چه خوبیایی در حقتون کردن یا برعکس؟ اصلا رفت و امدتون چقدره؟

دوسه روزه همش درگیرم و تاپیکام همش شده از فامیل ولی دوست دارم بدونم زندگی بقیه چجوریه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همشون بدم میاد به جز عمو کوچیکم چون مثل رفیقمه اصلا عمو نمیگم بهش

خوشا به حال آنان که دل پاک دارند زیرا خدا را خواهند دید...انجیل متی باب ۵ آیه ۸❤️خداوند شبان من است؛محتاج نخواهم شد. مزامیر باب ۲۳ آیه ۱

بچه های فامیل ما موجوداتی به شدت وحشی و خطرناک هستن که هرچقدر بیشتر ازشون فاصله میگیریم امنیت جهانی، مالی و روانی بیشتری داریم

دوری و دوستی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من با خانواده مادریم خیلی راحتم 

ولی با بچه های خانواده پدریم کلا همشون خیلی سر سنگین و با حجب و حیا رفتار میکنن 

یعنی در این حد که پسر عموم چندین سال بهم علاقه داشته و من اصلا متوجه نشده بودم تا اینکه امسال پا پیش گذاشتن برای خواستگاری 

با عموهام چون همسایه ایم زیاد

ما خیلی نمیریم ولی اونا همش پلاسن خونمون 😑 خیلیم اذیت میشم یکمی افسردگی دارم دلم میخواد همش تو خودم باشم نمیتونم همش نقش بازی کنم جلوشون کاش میشد ازین خونه رفت

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...