2777
2789
عنوان

شد پونزده روز🤕

294 بازدید | 35 پست

۱۵ روز گذشت و هنوز شوهرم اقدامی برای واریز پول از حقوق این ماهش برای من نکرد.

هی میگم و هی خودم میشنوم.

دیگه واقعاً فهمیدم واریز پول برای من براش مهم نیست.

خودمو فحش بدم‌بابت این وضع یا زوده؟😑

چقد بَده🫢

کاش این مسئله واسم دغدغه نبود.

مسئله پول نیستا.اون اهمیت ندادنه عذابم میده.

پول که میخوام میگه کارتم مال تو.ولی خب چون میدونه خریدام اینترنتیه،بدون رمز پویا عملا کارت به دردم نمیخوره.

هیچی دیگه.

گفتم گفته باشم😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتشو که میده بریز تو کارت خودت باهاش خرید کنیا ببر رمز دوم بگیر براش

رمزشو میدونم

من لباس و وسایلمو معمولا اینترنتی میخرم چون خرید با بچه برام سخته.

برای خرید بالای ۱۰۰ تومن باید زنگ بزنم‌ رمز پویا بگیرم ازش.

پول میده ها ولی بعد از چندین بار گفتنالان نزدیک ۱۵ روزه گفتم ولی انگار نه انگارشمام اینجوری هستی؟

دقیقا همینه من بعد ۵سال قبول کرد ماهانه بده الآنم قبول کرده دبزور و بدبختی و نامرتب میده 😮‍💨😮‍💨

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
دقیقا همینه من بعد ۵سال قبول کرد ماهانه بده الآنم قبول کرده دبزور و بدبختی و نامرتب میده 😮‍💨😮‍💨

قبلا هربار میگفتم صداشو میبرد بالا که ندااارم،داشته باشم میدم دیگه.هرچند ماه یه بار یه ۵۰۰ یا یه تومن میداد.

حالا که شغلشو عوض کرده بازم حاضره سه برابر چیزی که قرار بوده برای من واریز کنه ولخرجی بکنه ولی تو کارت من پول نریزه.هی پشت گوش میندازه

قبلا هربار میگفتم صداشو میبرد بالا که ندااارم،داشته باشم میدم دیگه.هرچند ماه یه بار یه ۵۰۰ یا یه توم ...

احتمالا می‌ترسه مستقل شی 

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔