2777
2789

عایا همچین قرصی هست؟قرص جلوگیری باید باشه فک کنم.کسی تا حالا استفاده نکرده؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

اينو نميدونم فقط ميخوام بهت بگم داري ميري  لباس گرم ببر سرده

همه به ماگفتن گرمه بالباس تابستوني رفتيم الان سرماخوردم وحشتناك

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اينو نميدونم فقط ميخوام بهت بگم داري ميري  لباس گرم ببر سرده همه به ماگفتن گرمه بالباس تابستون ...

راس میگی؟خوب شد گفتی گلم.بچم کوچیکه.

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
شيرت و كم نميكنه اما اثر كه همه داروها دارن

بهترینشون کدوم قرصه؟

ال دی یا اچ دی یا مدروکسی پروزسترون یا ...؟

خواهرمنم همین مشکل شمارو داشت میخواست بره کربلا رفت دکتر بهش قرص جستیران داد گفت برای زائرا تجویز میکنیم ک پریود نشن خواهرمم شیرمیده از داروخونه بگیر هیچ مشکلی پیش نمیاد 

💝😍عشق واقعی پیدا نمیشه،ساخته میشه😍💝
راس میگی؟خوب شد گفتی گلم.بچم کوچیکه.

اره به خداسرده مااشتباه كرديم نبرديم هرچندخودمشهديا ميگفتن سرنبوده يهوسرد شده ولي شما ببرحتما 

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️
قرص ضد بارداری برای دوران شیردهی مینی پیل  و  یا   لاینسترول  هست

اخه لاینسرول رو فقط تاا 6 ماه بعد زایمان میشه خورد من االان بچم حدود یکسالشه

خواهرمنم همین مشکل شمارو داشت میخواست بره کربلا رفت دکتر بهش قرص جستیران داد گفت برای زائرا تجویز می ...

ممنون گلم بابت راهنماییت

اره به خداسرده مااشتباه كرديم نبرديم هرچندخودمشهديا ميگفتن سرنبوده يهوسرد شده ولي شما ببرحتما 

چشم ممنون ازت

ال دي ميگن بي ضررترينه دوروز قبل بخور

ممنون شیده جان بابت راهنماییت