2777
2789

هرچی دختر زیر ۳۰ سال دیدم از جیگر و کله پاچه متنفر بود قضیه چیه؟چجوری بعضیا توی اینستا میبینم دوست دارن تو اطراف من هیچکی دوست نداره

من،،،۲۵ هستم عاشق کله پاچه البته پاچه هاش زبون و جیگر و دمبه و حتی دمبلان😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من،،،۲۵ هستم عاشق کله پاچه البته پاچه هاش زبون و جیگر و دمبه و حتی دمبلان😂

چشم🥹😋

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چشم🥹😋

نهههههه😫

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

عاشق هردو 😍بارداری از همه چیز بدم میومد حتی اسم ماهی میومد حالت تهوع میشدم چیزی جز نون پنیر اونم هربار نصف نون نمی‌خوردم اونم تو گشنگی ک داشتم میمردم ولی کل اکسپلورم کله پاچه بود هفته ای دوسه بار میخوردم عکسش هست یکبار سه کله پاچه گذاشتیم رو گاز دعوتی دادیم 😂

ببخشید زیر ۳۰ نیستم فقط اومدم بگم من از اول عاشق کله پاچه و جیگر بودم! یعنی وقتی با همسرم میریم کلپچ بزنیم، یه جوری میخورم که همسرم میگه آروم تر بخور، زشته یکی ببینه میگه تا حالا نخوردی(البتهبه شوخی میگه  )

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻