2777
2789

من واقعا نیاز دارم به یه دکتر پوست فوق العاده کاربلد و حرفه ای بیمارستان راضی رو شنیدم 

اگر میشه یکی رو معرفی کنید خواهش میکنم 

براتون دعا میکنم 

یکی که نتیجه بده و دستگاه و اینا هم سر در بیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین بهروز باریک بین نامبروان رو دستش نیست من فقط ایشون رو قبول دارم بعدشم دکتر حمیدرصا شفیعی که ایشون هم تو کلینینک دکتر باریک بین کار میکنن اگر باریک بین ایران نبود یا وقت دهی نداشت برو شفیعی من پیش جفتشون میرم 

خدایا پناهم باش
بیمارستان رازی منظورم هست تایپم درست کرده خودکار

بیمارستان رازی خوبه معطلی داره دکتر باریک بین که گفتم قبلا اونجا هم بود حتی کلی دانشجو داشت تو همین رازی نخبه اس برو بزن گوگل 

خدایا پناهم باش
عزیزم راضی بودی؟برا جوش هورمونی اصلا حالم خرابه ها

من برای جراحی خال رفته بودم ، یکی از فامیلامونم بچشو برده بود برای فریز زیگیل 

دکتر با تجربه ایی هست خودش یه مطب بزرگ داره بیمارستان هم فعالیت داره 

خدافظ 👋

مرسی عزیزم

خواهش من  جای جوش داشتم ایشون به من گفت تا اخرش بیایی ۸۰ درصد خوب میشه من تا اخرشم نر۴تم اما بیشتر راه رو رفتم ۹۰ دزصد خوب شد لیزر کردم ساب سیژن و خیلی کارهای دیگه عکسمو میزارم ببین چه پوست خوبی دارم الان 

خدایا پناهم باش
خواهش من جای جوش داشتم ایشون به من گفت تا اخرش بیایی ۸۰ درصد خوب میشه من تا اخرشم نر۴تم اما بیشتر ر ...

مرسی عزیزم پوست من جوش هورمونی زیاده زده جاش مونده خسته شدم چقدر ما دخترا بدبختیم الانم تو یکماه دوبار پریود شدم بازم جوش زدم