2777
2789
میخوام مذهبی باشه

اگه اشتباه نکنم لقب حضرت زهرا ( س) از بین القاب هم اسمای به روز قشنگ پیدا میشه 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قرانیه اصلاولی اسم اهل بیت و القابشون نیستمذهبی و شیک و امروزیه

اهان، خب شما اگه اولویتتون اینه حذفش کنید 

من کلا اسم مذهبی تو سلیقم نیست شاید برا همین حساسیت شمارو درک نمیکنم 

والا خب یجوری گفتید انگار اولویت بندی کردید 😂😂 مذهبی هم بخواید حساب کنید اول خدا، دوم اهل بیت

نه میدونی اگه اسم صرفا عربی بخوام بزارم خب با اسم ایرانی فرقی نداره

مذهبی رو بخاطر شخصیت اون فرد مد نظره

چون تو قران همه جور کلمه ای اومده نمیشه گفت چون تو قرانه خوبه مثل شیطان

از طرفی محیا صفت خدا نیست

حی صفت خداست

خیلی عمیق میشم تو اسامی فکرکنم😂😂

لطف میکنی❤️

حسنی 

اسرا 

بشری

حورا

راحیل

ریحانه

ضحی

عطیه

فائزه 

کوثر

مهلا

مائده

مهدیه

هدی

یامین

یسنا

اینا رو من پیدا کردم

اما به نظرم حلما هم خوبه از صفات حضرت زینب هم هست 

اما نظر خودتون خیلی مهمه 

الهی که کوچولوتون نامدار باشه ✨😍 عمر طولانی و بهترین ها براش رقم بخوره 🤍✨

سرچ کنین معنی اسم ها میاد مذهبی هستن

نه میدونی اگه اسم صرفا عربی بخوام بزارم خب با اسم ایرانی فرقی ندارهمذهبی رو بخاطر شخصیت اون فرد مد ن ...

خب محیا یه وزن دیگه از حی هست دیگه، علاوه بر اون خب از نظر مفهومی شباهتی با شیطان داره مگه، خب وزن دیگه ای از صفت خدا باز هم داره به همون صفت اشاره میکنه دیگه

شما بیشتر انگار علاقه دارید که اسم یا صفت شناخته شده ی یک شخصیت باشه  که این شکلی انتخابتون یکم محدودتر میشه

حسنی اسرا بشریحوراراحیلریحانهضحیعطیهفائزه کوثرمهلامائدهمهدیههدییامینیسنااینا رو من پیدا کردماما به ن ...

ممنونم‌ عزیزم خیلی عالی بود اسم ها❤️❤️❤️

خب محیا یه وزن دیگه از حی هست دیگه، علاوه بر اون خب از نظر مفهومی شباهتی با شیطان داره مگه، خب وزن د ...

درسته انگار عذاب وجدان دارم تا اون اسم ها هست اسم قرانی .. بزارم

وسواس گرفتم😅