2777
2789
عنوان

پف چشم بخاطر گریه

147 بازدید | 17 پست

سلام 

خانوما من حدودا از چهار ساعت پیش تا الان داشتم گریه میکردم و الان چشمم به طرز وحشتناکی پف کرده چشامم ریزه و یکمم پف داره حالا که گریه کردم اصلااا چشام معلوم نیس کلا در حد یک خط دیده میشه و خیلیییی پف کرده از شانس بدم فردا آن کلا جشن عقد و عروسی ام چیکار کنم پفش بره توروخدا جواب بدید

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای کیسه ای بذار ، یا تفاله ی چایی (تفاله ی چایی کثیف کاری داره الان بگم ) - دوش گرفتن

باشه مرسی گلم

لایک نکنننن نکتنننن ❌❌❌❌❌❌❌❌ولی منم یروزی میام تو نینی سایت و از موفقیتام تاپیک میزنم🥹💞🫂میشه یه صلوات مهمونم کنی بانو؟

با اب سرد صورتتو بشور فک کنم خوبه. بعدم استراحت کن. این همه گریه کردی سر درد نگرفتی؟

چرا گلم سرم داره می ترکه

ممنون که جواب دادی 

من کیسه چای که ولرم باشه رو میزارم روی چشمم ماساژ میدممعمولا جواب میده

باشه مرسی

برو بخواب فردا یخ بزار روش

باشه خیلی ممنون 

کمپرس یخ بزار روی چشماتتضمینی خودم همیشه انجام میدم عالیه😄

باشه ممنونم گلی