2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل عید از مادر بزرگم نزدیک ۲۰ گرم طلا قرض کردم برای خرید خونه الانم هرروز قیمت طلا می‌ره بالااا

من خودم ۱۳ تا النگو دارم برای خرید خونه داداشم فروختم هرچند بعد چندماه پس داد ولی من خودمم از اینکارا کردم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

عزیزم برات صلوات فرستادن انشاالله صاحب خونه بشی

زنده باشی مهربون

خونه داریم ولی میخایم عوض کنیم هم کوچیکه هم قدیمی داره میشه

ما هم کم داشتیم سال اول دادیم رهن کامل خودمون جای دیگه اجاره دادیم بعدش وام گرفتیم سال بعد اومدیم خو ...

زنده باشی مهربون

دعا کن خیلی محتاجم

من خودم ۱۳ تا النگو دارم برای خرید خونه داداشم فروختم هرچند بعد چندماه پس داد ولی من خودمم از اینکار ...

آره خوبه اینجور وقتا آدم هوای همدیگرو داشته باشه ولی من چون از خالمم قرض کردم  هنوز نتونستم طلای مادر بزرگم و بدم 

انشالله عزیزم .نمیتونید بدینش رهن تا یک سال تا پولتون جور بشه؟

اخه خودمون کجا بریم تو این فاصله؟میخایم خونه فعلیمون رو بفروشیم یکم بزرگتر بخریم

آره خوبه اینجور وقتا آدم هوای همدیگرو داشته باشه ولی من چون از خالمم قرض کردم هنوز نتونستم طلای ماد ...

ان شاءالله خدا از خزانه غیب برامون بفرسته

فقط ۲۰۰ تومن؟؟بگردید یه نفر پیدا کنید که امتیاز وامش رو بفروشه بهتون

اره فقط ۲۰۰ کم داریم

اخه اونقدر قسطامون میره بالا نمیرسونیم