دوراتو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3727 عنوان به دعا کردن اعتقادمو از دس دادم دیگه شما چطور 165 بازدید | 20 پست من یه اتفاقی نشد با اینکه دعا کردم نماز های مستحبی خوندم و امام رضا رو به امام جوادش قسم دادم و اون نشد دیگه اعتقادی ندارم و اصلا خواسته زیادی نبود و انگار هر کار کردم نشد یطور ناامید شدم و این نامیدی رو دوست ندارم تلخه ترسناکه 1404/06/29 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمادرر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 2152 میدونم خیلی کلیشه ایه ولی واااقعا خیر نیست... منم شرایط شما رو دارم هاولی میدپنم خدا مهربونه اگر خوب بود میداذ میشهگ
دوراتو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3727 میدونم خیلی کلیشه ایه ولی واااقعا خیر نیست... منم شرایط شما رو دارم هاولی میدپنم خدا مهربونه اگر خو ... امیدوارم ولی چی بگم انقدر مسئله پیش پا افتاده ای بود که اصلا خیر و شرش در حد خیلی کمی بود یعنی ازدواج یا مسائل مهم نبود که واقعا شرش تاثیر زیادی بزاره
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 2708 منم بیشتر فکرم اینه ک انگار همه چی از پیش تعیین شدس و هرچی که قرار باشه اتفاق بیوفته،میوفتهو برعکس... خدایا بینهایت شکرت💚💚
دوراتو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3727 منم بیشتر فکرم اینه ک انگار همه چی از پیش تعیین شدس و هرچی که قرار باشه اتفاق بیوفته،میوفتهو برعکس.. ... این خیلی ترسناکه و این بیشتر ناراحتم میکنه ای کاش واقعا میتونستیم تغییر بدیم یا حداقل اگر نمیتونیم تغییر بدیم الکی امیدوار نشیم انقدر از امیدوار بودن میترسم
دخترمادرر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 2152 اسی جونم یکاری میگم انجام بده اگر بعد اینم نشد، بدون خیر نبوده واقعاعریضه به امام زمان سرچ کنی ی تاپبک اینستا میاد بالا اونجا کفته دقیقا چکار کنیامام زمات خودشون گفتن امور خودتونو ب ما بسپارید من خودم ازش جواب گرفتم میشهگ
دوراتو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3727 اسی جونم یکاری میگم انجام بده اگر بعد اینم نشد، بدون خیر نبوده واقعاعریضه به امام زمان سرچ کنی ی تا ... ممنونم ازت احتمالا انجام ندم ولی به عنوان آخرین فرصت شاید نگاهی بهش بندازم
دخترمادرر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 2152 امیدوارم ولی چی بگم انقدر مسئله پیش پا افتاده ای بود که اصلا خیر و شرش در حد خیلی کمی بود یعنی ازدوا ... یچیزایی رو ما فکر میکنیم پیش پا افتاده ست ولی تاثثاثیری ک ممکنه در یچیزایی بذاره و اینده متاثر کنه رو نمیتونیم درک کنیم میشهگ
دوراتو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3727 یچیزایی رو ما فکر میکنیم پیش پا افتاده ست ولی تاثثاثیری ک ممکنه در یچیزایی بذاره و اینده متاثر کنه ر ... شاید...
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 2708 این خیلی ترسناکه و این بیشتر ناراحتم میکنه ای کاش واقعا میتونستیم تغییر بدیم یا حداقل اگر نمیتونیم ت ... دقیقامنم واسه اولین بار از یکی خوشم اومدهو دعا کردم ک بشه و بهش برسمولی ی جورایی نشدنیهو اینکه ب این فک میکنم ک دعای من تاثیری نداره و همه چی رو پیشونیم نوشته شده🥲🥲ی جوری سردرگم و استرسی میشماین بیشتر ازارم میده خدایا بینهایت شکرت💚💚
دخترمادرر عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 2152 ممنونم ازت احتمالا انجام ندم ولی به عنوان آخرین فرصت شاید نگاهی بهش بندازم هرجور راحتی من با ی حال خیلی بدی انجامش دادمبعد کلییییی دعا و نذری ک ب. هیچ جا نرسیدبه امام زمان گفتم من منتظر جوابتونم تا فلان موقعخداشاهده ی روز ب اتمام اون تایم تو ذهنم، دوستم از همه جا بی خبر ی خوابی درباره م دید و من واضح جپاب گرفتم🥲🥲🥲 میشهگ
آبانیییییییییییی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2786 دقیقامنم واسه اولین بار از یکی خوشم اومدهو دعا کردم ک بشه و بهش برسمولی ی جورایی نشدنیهو اینکه ب این ... اگه قرار بود بهش نرسی هیچ وقت نمیدیدیش هیچ وقتم مهرش به دلت نمیوفتادانقدر زود ناامید نشو♡ همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
آراممممممممممم عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 2708 اگه قرار بود بهش نرسی هیچ وقت نمیدیدیش هیچ وقتم مهرش به دلت نمیوفتادانقدر زود ناامید نشو♡ 🥲🥲وای اینجوری میگی بیشتر دو دل شدمخیلی دلم گرفته💔💔😭😭میشه تاپیک اخرمو بخونی💖 خدایا بینهایت شکرت💚💚
میس_مهی عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 9694 هرجور راحتی من با ی حال خیلی بدی انجامش دادمبعد کلییییی دعا و نذری ک ب. هیچ جا نرسیدبه امام زمان گفت ... من اینستا ندارم توی نت بزنم بالا میاد یا حتما باید از اینستا باشه
دوراتو مدیر استارتر عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3727 دقیقامنم واسه اولین بار از یکی خوشم اومدهو دعا کردم ک بشه و بهش برسمولی ی جورایی نشدنیهو اینکه ب این ... ای وای💔 کاش میشد یکی واسطتون بشه یه فامیلی چیزی بهترینا نصیبت بشه شاید فرد بهتری برات مقدر شده