2777
2789
عنوان

دخترمو خیلی پرتوقع بار آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 53 پست

بچه عزیزه تربیتش عزیزتر 

گریه کنه اخم کنه قیافه بگیره الان ۱۵تومن لابد دانشگاه بره مجبورت میکنه خونتون بفروشی خودت بری تو چادر بشینی خودش توکاخ

دور سر بچه هام بگردم پسرم دوتا دفتر خرید دخترم سرجمع ۲تومن کیف و کفش و لوازم تحریرش خودشم میگه هرچی صلاح میدونی بخر

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت متوقع نيست

بد تربيت شده.و در واقع چشم و دل سير نيست.

ما وضع ماليمون خوبه

همه جور  امكاناتي هم فراهمه

و هرچي هسه بچه هام دارن..

ولي پسرم ٥ ساله يك كيف داره ميبره، البته كيفيش برنده و قيمتي

هرچقدرم ميگم ميتوني بخري اگر چيز جديد ميخواي

ميگه مامان همين سالمه و شيك كافيه.

💕

اگه ابتدایی رو رد کرده، کارت هزینه‌هاشو بده به خودش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

از همین الان با تشویق و یا با جدیت تمام مشکلتو حل کن وگرنه بدبخت میشی عمه من مثل شما با دخترش برخورد کرد بعد از کلی کلاس کنکور و مدرسه غیرانتفاعی آزاد قبول شد و اونجا هم همش واحد میفته تا حالا چند تا گوشی آیفون و لپ تاپ عوض کرده و تو خونه یه قاشق نمیشوره عمه مجبوره از سر کار که بیاد بشوره حالا که بزرگتر شده میگه باید طلاهاتو بفروشی من ماشین بخرم از اول به حرفش گوش داد بچه که بود با گریه و فهرست و حالا با جیغ و کولی بازی

چند سالشه؟ ۱۵ تو من خیلی زیاده واسه لوازم تحریر و اینکه شما در حال طلاق هستید بهش آسیب روحی میخوره و ...

11سالشه

منم بخاطر همین اوضاع زندگیمون زیاد پاپیچ نمیشم

ولی جدا زورم اومد

الان مشکلش کیف ۷تومنیه ، فردا بنز میخواد ، رو دادن هم یه حدی داره 

ماهم وضعمون خوبه ولی تا دلم نخواد یه چوب کبریت هم اضافه نمیخرم ،قهر کنه اصلا مهم نیست برام چیزی که صلاح ندونم نمیخرم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

دخترمن امسال میره پیش دبستانی لوازم تحریرش لیستی ک از مدرسه داده بودن تقریبا شد ۹تومن یعالمه وسیله خواستن.حالا بجز شهریه و لباس فرم و کتابا واقعا قیمتا کمرشکنه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

یه سری از افراد جدیدا بر این باور هستن که به بچه نباید نه گفت

و متاسفانه با این روش تربیتی، بعدا خیلیا به مشکل میخورن

همیشه که بچه ۲ ساله نیست، وقتی توقع هاش با خودش بزرگ شد اونموقع بگن نه ، بچه قبول نمیکنه!

هیچوقت دیر نیست. هنوز هم میتونی یه سری چیزا رو کنترل کنی

مثلا یه روش اینه که پول توجیبی بدی، در حد مشخص، یه سری چیزا رو خودش بخره، اگر گرونتر شد و پول کم آورد یا قرض کنه و پس بده یا نخره. کم کم یاد میگیره هرچیزی نخره

و اینکه مخارج مدرسه و لباس رو واسه دخترت، به صورت جدا از پدرش بگیر. که از خرجی نباشه، کم بیاری.