2777
2789
عنوان

میشه نظرتونو بگین

167 بازدید | 31 پست

برادر کسی ک قصد داریم باهم ازدواج کنم فوت شده الان ۵ روزه 

میدونم حالش بده سرش شلوغ درکم میکنم 

ولی امروز دوبار بهش زنگ زدم ریجکت کرد و زنگم نزد پیام ولی بهش دادم جواب داد 

توی این موقعیت من چیکار کنم حس میکنم سرد باهام  برخورد میکنه رفتارش عادی طبیعی ؟؟؟؟

کاربر قدیمی هستم کاربردی قبلیم حذف شده ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حالش بده بنظرم فردا تا غروب هیچ پیامی نده ولی برو یه سر به خانواده و خودش بزن حضوری محترمانه تر ...

پدر مادرش فوت شدن تنها زندگی میکنه این  روزا همه اش دوستاش  پیششن و داداشش بهش گفتم تنها شدی بگو بیام ببینمت

بیشتر درک کن معمولا آدما در این شرایط دوست دارم یکم تنها باشن

میترسم تنهاش بزارم فکنه برام مهم نیست بالاخره قراره باهاش زندگی کنم  ی عمر

تو حال بد هیچ کس تلفن جواب دادن رو حوصله نداره ولی پیام رو چرا به نظرم حضوری ببینش

مممنونم خودمم دلم میخواد حضوری ببینمش این روزا دورش شلوغ ولی همه اش 

عادیه به نظرم فعلا

دوست ندارم حس کنه برام مهم نیست ک سراغش رو ندیدم فعلا دوستم ندارم  حس مزاحم بودن بهم داشته باشه ب نظرتون چیکار کنم چ رفتاری نشون بدم از خودم الان اون‌واقعا تنهاست ن پدر داره ن مادر

ای وای ..عادیه

سعی کن‌اصلا به پرو پاش نپیچی..گلایه نکنی..

بزار خودش آروم‌شد زنگ میزنه..پیامکی حالشو بپرس ..تسلیت و دلگرمی..جواب نداد ناراحت نشو..

زمان میبره ..صبور باش

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

آخی خدابیامرزه. به نظرم الان نمیتونه درست فکر کنه از دستش ناراحت نشو اگه رفتی پیشش آرومش کن بزار باهات حرف بزنه تا دلش خالی شه

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند