2777
2789
عنوان

میشه نظرتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای ..عادیهسعی کن‌اصلا به پرو پاش نپیچی..گلایه نکنی..بزار خودش آروم‌شد زنگ میزنه..پیامکی حالشو بپ ...

ن گلایه نمی کنم ازش بخدا انتظاری ام ازش ندارم ولی یکم نگران شدم

میترسم زنگ نزنم فکنه برام مهم نیست اخخ دوروز اول زنگ‌نزدم گفتم سرش شلوغ خودش گلایه کرد ک دلتنگ نشدی زنگ نزدی از اون روز زنگ میزنم ب این شکله

کاربر قدیمی هستم کاربردی قبلیم حذف شده ❤️

آخی خدابیامرزه. به نظرم الان نمیتونه درست فکر کنه از دستش ناراحت نشو اگه رفتی پیشش آرومش کن بزار باه ...

انشاالله واقعا دوس دارم حضوری برم پیشش ولی خوب تو این شرایط یکم سخت آخه همه اش دوستاش و اقوامش هستن 

کنارش باش براش دسته گل بفرست . بگو منو تو غم خودت شریک بدون رنگ و پیام نده اذیت نشه دو سه هفته دیگه ...

اخه دوروز اول زنگ نزدم گلایه کرد ک تو زنگ نزدی کنارم نبودی الان زنگ میزنم این طور برخوردش این گیجم کرده

ن گلایه نمی کنم ازش بخدا انتظاری ام ازش ندارم ولی یکم نگران شدممیترسم زنگ نزنم فکنه برام مهم نیست اخ ...

درسته..

پیامک‌بدی بهتره..مثلا بگو بهتر شدی خبر بده صحبت کنیم..

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

اخه دوروز اول زنگ نزدم گلایه کرد ک تو زنگ نزدی کنارم نبودی الان زنگ میزنم این طور برخوردش این گیجم ک ...

پیام بده هرروز بهش .‌دیکه یکم باید تحمل کنی این بهانه گیری یهارو تا بگذره. حتما خواستی بری ببینیش برا ش دسته گل بگیر باهم برید سر مزار برادرش 

💔

انشاالله واقعا دوس دارم حضوری برم پیشش ولی خوب تو این شرایط یکم سخت آخه همه اش دوستاش و اقوامش هستن

اره میدونم آدم یه ذره خجالتی میشه پس صبر کن تا به موقع حرف بزنین چون الان هر حرکتی که ازش سر میزنه با عقل و فکر خودش نیست انگار تسخیر شده 

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

پیام بده هرروز بهش .‌دیکه یکم باید تحمل کنی این بهانه گیری یهارو تا بگذره. حتما خواستی بری ببینیش بر ...

مممنونم چشم ❤️

اره میدونم آدم یه ذره خجالتی میشه پس صبر کن تا به موقع حرف بزنین چون الان هر حرکتی که ازش سر میزنه ب ...

فقط نمی خوام رفتاری  داشته باشم ک فکنه برام مهم نیست 

اینطوری خوب طبیعی علاقه اش رو هم نسبت بهم از دست میده

فقط نمی خوام رفتاری داشته باشم ک فکنه برام مهم نیست اینطوری خوب طبیعی علاقه اش رو هم نسبت بهم از دس ...

کاش بهش ویس بدی و اینارو بگی چون تو پیام احساستو خوب نمیفهمه

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند